Mitä sellaiset ihmiset syö joiden asunnosta ei tule ikinä
Kommentit (17)
Saikulla masennuksen takia tässä nyt toista kuukautta ja olen syönyt pelkästään valmisruokia kun en jaksa tehdä ruokaa.
Ehkä he käyttävät liesituuletinta.
Ehkä heillä on tehokas liesituuletin. Ehkä he eivät laita voimakkaan tuoksuista ruokaa. Ehkä heillä on väliovet kiinni ja ilmastoinnin säädöt kohdillaan, jolloin poistoilma ei tule rappukäytävään.
Elävää raakaruokaa 💚
Elävä tarkoittaa, ettei kuumennuksella ole tuhottu entsyymejä.
Ei kuumenneta yli +45°C:een.
Siis millä tavalla ei tule ruoan tuoksua. Ehkä he eivät ole kokkaamassa juuri silloin kun olet oven takana nuuhkimassa. Ehkä heidän keittiönsä ei ole lähellä ovea tai ehkä heillä on ulko-oven väliovi kiinni. Ei meilläkään miltään rappukäytävään tuoksu, mutta eteisessä jo tuoksuu.
Ja miedon tuoksuisia ruokiahan on vaikka miten paljon. Esimerkiksi makaroonilaatikko, kanasalaatti tai pinaattikeitto eivät haise oikein miltään.
Sellaisia ruokia, joissa ei paisteta mitään. Sellainen käristäminenhän haisee voimakkaimmin. Mutta jos teet esim. tonnikalasalaatin, niin miltä sen pitäisi tuoksua rappukäytävässä?
Valmissalaatteja, mikrokeittoja ja rahkoja syön. En piittaa syömisestä hirveästi, joten helppous ennen kaikkea enkä ikimaailmassa aio tuhlata ruoan varsinaiseen valmistamiseen aikaani. Kunhan jotain tankkaa äkkiä ja sitten taas menoksi.
Pitäiskö paistella vanhoja silakoita ovet rakosillaan ettei naapuri luule jottei mitään syödä
Tilaa Woltista.
Tuli tuosta mieleen, että ollessani Yhdysvalloissa vaihto-oppilaana aikoinaan, oli monissa perheissä missä aikaani vietin ihan tavallista, että syötiin jatkuvasti valmisruokia. Se tuntui vähän oudolta, kun perheillä oli mitä upeammat keittiöt mutta sinne sitä kannettiin kassikaupalla valmispakkauksia.
Yksi harvoja ketjuja, missä tyhmään kysymykseen tulee järkeviä vastauksia.
Lähden öisin pimeällä metsästämään ruokaani, vaanin saalistani kärsivällisesti ja kun hetki koittaa isken ja syön suihini raakana. Sen jälkeen palaan kotiini.
Jos he tekevät ruokansa Airilla (Air Fryer), tuolla tehdessä ruoka ei käryä samalla tavalla kuin uunissa/paistinpannulla.
Eräs miespuolinen sukulainen ei tehnyt sinkkuaikanaan koskaan ruokaa. Hänellä oli liukuva työaika ja hän meni töihin vasta lounasaikaan. Aloitti siis työpäivän lounaalla jossain ruokapaikassa. Ja illalla kun lähti töistä, kävi taas ravintolassa syömässä. Kotona söi vain leipää ja joi kahvia. Viikonloppuna kävi kerran päivässä syömässä, osti kotiin salaatin ja ehkä jonkun täytetyn patongin tms.
Vierailija kirjoitti:
Eräs miespuolinen sukulainen ei tehnyt sinkkuaikanaan koskaan ruokaa. Hänellä oli liukuva työaika ja hän meni töihin vasta lounasaikaan. Aloitti siis työpäivän lounaalla jossain ruokapaikassa. Ja illalla kun lähti töistä, kävi taas ravintolassa syömässä. Kotona söi vain leipää ja joi kahvia. Viikonloppuna kävi kerran päivässä syömässä, osti kotiin salaatin ja ehkä jonkun täytetyn patongin tms.
Sama mulla. Olen keski-ikäinen nainen. Työpaikkaruokalassa söin tänään. Illalla leipää ja vihanneksia.
Ehkä he syövät ulkona.