Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kuivakakkuun käyttää vaahtoutuvan suklaakastikkeen, jos ei sitä vaahdota?

Vierailija
01.02.2021 |

Appelsiinikakku (kuiva) tulee kohta uunista.

Levitetäänkö se kastike kuuman vai jäähtyneen kakun päälle?

Terveisin huono/aloitteleva leipoja

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se taitaa imeytyä kyllä kakkuun, etenkin jos kaadat sitä kuuman tai lämpimän kakun päälle. 

Vierailija
2/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää. Antaisin kakun jäähtyä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se kannattaisi vaahdottaa, ei se vaahtoutumaton kastike jähmety. Eikö sulla ole mitään edes käsivatkainta?

Vierailija
4/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meinaatko siis, että siitä tulisi sellainen jähmettyvä kuorrute? Vai laittaa annokseen kakkuviipaleen kanssa tarjolle?

Vierailija
5/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se kannattaisi vaahdottaa, ei se vaahtoutumaton kastike jähmety. Eikö sulla ole mitään edes käsivatkainta?

On vatkain kyllä ihan sähköinenkin, mutta ei kai se kastike sillä tavalla laskeudu nätisti kakun päälle?

Ap

Vierailija
6/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taitaa imeytyä kakun sisään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et saa siitä laskeutuva kuorrutetta millään ilveellä. Ei pysy kakun päällä vaikka kaataisit miten.

Vierailija
8/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tähän tapaan ajattelin, jostain syystä ei anna linkittää ai jaata

https://aij aa.com/QrPHnm

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhdistäkää välit edellisessä.

Ap

Vierailija
10/10 |
01.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset