Voiko kuivakakkuun käyttää vaahtoutuvan suklaakastikkeen, jos ei sitä vaahdota?
Appelsiinikakku (kuiva) tulee kohta uunista.
Levitetäänkö se kastike kuuman vai jäähtyneen kakun päälle?
Terveisin huono/aloitteleva leipoja
Kommentit (10)
Kyllä se kannattaisi vaahdottaa, ei se vaahtoutumaton kastike jähmety. Eikö sulla ole mitään edes käsivatkainta?
Meinaatko siis, että siitä tulisi sellainen jähmettyvä kuorrute? Vai laittaa annokseen kakkuviipaleen kanssa tarjolle?
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se kannattaisi vaahdottaa, ei se vaahtoutumaton kastike jähmety. Eikö sulla ole mitään edes käsivatkainta?
On vatkain kyllä ihan sähköinenkin, mutta ei kai se kastike sillä tavalla laskeudu nätisti kakun päälle?
Ap
Et saa siitä laskeutuva kuorrutetta millään ilveellä. Ei pysy kakun päällä vaikka kaataisit miten.
https://www.google.fi/search?q=kakku+suklaakastike&source=lnms&tbm=isch…
Anteeksi osoitehirviö, jos nyt näkyisi??
Ap
Se taitaa imeytyä kyllä kakkuun, etenkin jos kaadat sitä kuuman tai lämpimän kakun päälle.