Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kerro salaisuutesi, miten saat rieskoista pehmeitä?

Vierailija
30.01.2021 |

Ohrajauho-vehnäjauhoyhdistelmällä tulee lähinnä kivikiekkoja :((

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
30.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paiston jälkeen voitelu voisulalla ja hetki leivinliinan alla, niin pehmenee kivikiekotkin.

Vierailija
2/3 |
30.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä vähemmän jauhoja. Taikinan pitää olla melkein puuroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
30.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen yleensä piimärieskaa tattarihiutaleista. Litran taikinaan tulee pari kananmunaa, reilusti voita ja vapaalla kädellä puurohiutaleita. Taikinan pitää olla ihan juoksevaa ja paistoajan riittävän pitkä. Tästä tulee siis koko pelillinen rieskaa, jonka leikkaan sopiviksi paloiksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kuusi