Jos teillä on risottoa, niin mitä muuta laitatte tarjolle?
Nyt siis ajattelin tehdä jättikatkarapurisottoa.
Kommentit (11)
En ymmärrä miksi minulla olisi risottoa.
Joskus sitruunarisoton kanssa ollut paistettua siikaa tai muuta vaaleaa kalaa. Ja vihersalaattia ja valkkariakin.
Tekisin sahrami risoton. Rapujen kanssa käy vaikka valkosipulinen aioli ja raikas salaatti. Toimiva kombo.
Yleensä ruuanlaitosta jääneen valkoviinin. Syödään risottoa ihan arkenakin pääruokana, eikä tehdä silloin erikseen mitään alkuruokia.
Laitan isoton päälle usein tusauksen rucolaa, parmesaanihiutaleita, ja risoton koostumuksesta riippuen ehkä lemppariani tryffeliöljyä. Viime aikoina olen tehnyt mm. herkkusienirisottoa, tryffelirisottoa, merenelävärisottoa ja aurinkokuivattu tomaatti -risotta. Ihanaa helppoa lohturuokaa.
Meillä syödään risottoa myös liharuokirn lisukkeena.
Esim Milanesea osso bucon kanssa, tavallista stroganofifin kanssa tai tomaattitisottoa ja broileria
No siinähän on jo kaikki. Riisiä, nautaa, sikaa ja hemapaa.
Vihersalaatti ja patonkia.