Kypsennetyt kirsikkatomaatit ruoassa, nam vai yäk?
Minusta yäk. Vetisiä, liian kuumia, järjettömiä syödä. Jätän syömättä, jos kehtaan.
Kommentit (15)
Riippuen missä ruuassa. Esim grillattuina grilliruuan kanssa ovat ihania.
Ihan parasta. Lisäksi kypsennetyn tomaatin ravintoaineet ja flavonoidit on paremmassa muodossa imeytyäkseen.
Rakastan kypsennettyä tomaattia. Kirsikkatomaateista tulee paras tomaattikeitto, nam.
Uunissa kirsikkatomaatti vain paranee. Esim uunifetapastassa ne tomaatit on ihan parasta!
En ymmärrä, miten kaikki pitävät niistä! Luulisi, että pelkkä tekstuuri saisi osan sanomaan yäk. ap
Kirsikkatomaatit ovat ihania, mutta ruuassa pelkkiä kuoria. Se sisusta vain häviää jonnekin ja suussa pyörii se kuori. En tykkää.
Aikamoista ruoalla leikkimistä. Ovat parhaimmillaan tuoreina. Isommat sitten pataan.
Tiesitkö, että ruoka on kuumaa, kun se tulee uunista?
kammottavia kuumina,kylminä salaattiin,ei muuten!
Minä en oikein tykkää tomaatista varsinkaan kuumana, mutta en myöskään kylmänä.
Itse teen helpon tomaattilisukkeen mikrossa, kasa puolitettuja kirsikkatomaatteja, suolaa ja oliiviöljyä astiaan, minuutti täydellä teholla.
Tomaatin maku muuttuu kuumennettaessa sellaiseksi, etten pidä siitä. Kuumentamattomia tomaatteja syön kyllä mielelläni.
Nam. Se maku on ihana.