Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Arman pohjantähden alla ja suurtalouskokki

Vierailija
26.01.2021 |

Miksi koulujen ja intin keittiössä suurempi osa on naisia? Tuossa Armanin jaksossa ei ollut muita kuin naisia töissä. Fine dining paikoissa on sitten kaikenlaisia oman elämänsä Jyrki Sukuloita ja Hans välimäkejä. Onko enemmän kyse siitä, että nämä Sukulat rakastaa sitä pönöttämistä ja oman egon pönkittämistä, kun naisille riittää vähempikin ja mieluummin ollaan taustalla? Näytti kyllä tosi kiireiseltä se tiskivaihe, kun kamaa tulee ovista ja ikkunoista. Omat insinöörinaivoni alkoivat heti kehittämään kaikenlaisia apuvälineitä. Miten olisi sellainen kovamuovinen tmv. teline, johon saisi kasvirasvapurkkeja yms vaikka 8 kerralla ja siitä vain kippaamaan?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerta up.

Vierailija
2/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppoa hommaa se on vaikka onkin kiireistä.

Paljon vaikeampaa nuo fine dining - ravintoloiden hommat ovat.

Siellä on naisia myös mutta työ on äärettömän raskasta ja tarkkaa.

Nuo suurtalouskokin hommat eivät ole miehille oikein mitään intohimoa tuottavia tai maskuliinisesti kehittävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Helppoa hommaa se on vaikka onkin kiireistä.

Paljon vaikeampaa nuo fine dining - ravintoloiden hommat ovat.

Siellä on naisia myös mutta työ on äärettömän raskasta ja tarkkaa.

Nuo suurtalouskokin hommat eivät ole miehille oikein mitään intohimoa tuottavia tai maskuliinisesti kehittävää.

Juu onhan yleisesti maailman sivu miehet grillanneet pihvit. Se pihvinpaisto on varmaan se maskuliinisuuden huipentuma. 

Vierailija
4/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai jos miehistä vain enemmän löytyy huipputason kokkeja? Mun on kaikki miesystävät olleet parempia kokkeja,kuin minä, vaikka minäkin oon ihan hyvä peruskokki.

Vierailija
5/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumpikohan on raskaampaa, eineksien lämmittäminen suojatyöpaikassa aamutöinä, vai fine dining ravintolassa täydellisyyden tavoitteleminen kymmenen tunnin työpäivillä? 

Aloittaja varmaan vertaa polkupyörääkin Bentleyhin? 

Vierailija
6/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eineksien lämmitys on naisille luontevampaa. Kun naisilla ei ole sitä kunnianhimoakaan minkään suhteen 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi jakso jotenkin huipensi ton tuotantokauden, Arman taisi ihan hippasen yliampua. Mistä tahansa työstä, on se asiakaspalvelua, siivousta, putkienavaamista, kotiäitiyttä, konsultointia, johtamista, bussikuskin hommaa jne. sais tommosta kauhistelua aikaseks. "Siis aattele, nää tekee täällä joka päivä tällasta! Siis hirvee kiire ja silti pitää jaksaa!" Juu. 

Siis en missään tapauksessa dissaa mitään rehellistä työtä. Mutta ihan kaikista hommista sais tommosia työnsankari-juttuja :)

Vierailija
8/8 |
26.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Toi jakso jotenkin huipensi ton tuotantokauden, Arman taisi ihan hippasen yliampua. Mistä tahansa työstä, on se asiakaspalvelua, siivousta, putkienavaamista, kotiäitiyttä, konsultointia, johtamista, bussikuskin hommaa jne. sais tommosta kauhistelua aikaseks. "Siis aattele, nää tekee täällä joka päivä tällasta! Siis hirvee kiire ja silti pitää jaksaa!" Juu. 

Siis en missään tapauksessa dissaa mitään rehellistä työtä. Mutta ihan kaikista hommista sais tommosia työnsankari-juttuja :)

Varsinkin leikkauspöydällä saa kaiken näyttämään siltä miltä itse haluaa.

Todellisuudessa se einesten lämmittäminen ei todellakaan ole tuollaista vauhkoamista ja kiirettä 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi yksi