Uskallatteko syödä tuoreita, ulkomaisia marjoja?
Etenkin vadelmia, kun niitä ei mitenkään voi pestä. Näkee ihania kuvia ihmisten aamiaisista, joissa tuoreita marjoja, mutta itseäni arveluttaa ulkomaisten marjojen pöpöt.
Kommentit (12)
Olen syönyt. Varsinkin mansikoita ja luomupensasmustikoita ostan silloin tällöin. Huuhtelen veden alla. Toistaiseksi olen välttynyt mahataudeilta. Marjojen lisäaineet pelottavat enemmän.
Kotimaiset pakastepensasvadelmat ovat sulaneena melkein kuin tuoreita, jos ne sulattaa erillään toisistaan. Niistä ei tule märkiä ja vetisiä.
Vierailija kirjoitti:
Kotimaiset pakastepensasvadelmat ovat sulaneena melkein kuin tuoreita, jos ne sulattaa erillään toisistaan. Niistä ei tule märkiä ja vetisiä.
Kiitos vinkistä!
En syö.
Vadelmat kiehautan kattilassa ennen kun puuron kanssa syön.
Kuka tietää millä kusivesillä ne on kasvatettu🤑?!
Niistä voi saada noro-viruksen, jos ei kypsennä, kuumenna, vessassa saa sen jälkhen istua ja molemmista päistä tulee. Juurikin niin, on kasteltu p_s^kavedellä.
Asun ulkomailla, joten valitettavasti en voi valita suomalaisia marjoja. Oman asuinmaani marjoja syön raakana ja ainakin toistaiseksi olen hengissä.
En, vaan pakastan kotimaisia marjoja kesällä.
Mitä pöpöjä? Milloin muka joku on niistä jonkun taudin saanu?
Ei ne kotimaiset sen kummempia ole. Ihan samoin nekin kasvatetaan.
Miksi sitten edes myydään pieniä paketteja jotain vadelmaa tai pensasmustikkaa? Ei siitä määrästä mitään hilloja keitellä. Turha niitä sit olis tuoreena edes myydä jos ei voi syödä.
Nimenomaan tuoreena myyvät on tarkoitettu tuoreena syötäväksi. Ei ole tauteja tullut.
Oon syönyt, tosin vähän katsonut tuotantomaata, vähän sen perusteella. Raskaana en syönyt ulkomaisia tuoremarjoja, muutoin kyllä.
En söisi. Ei kannata. Ulkomaiset vain kypsennettynä.