Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mies saa kohta herkkuruokaa - kaurakermaista poronkäristystä ja kanaliemikuutioilla maustettua riistä

Vierailija
24.01.2021 |

Lisukkeena on parsakaali-homejuustogratiinia.

Kommentit (61)

Vierailija
1/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä teillä syödään tänään?

Ap

Vierailija
2/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säälin miestäsi. Poronkäristys pilattu kaura"kermalla". Pilattu hyvä raaka-aine. Häpeä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä syötiin ranskankermalla, suolalla ja tiloilla maustettua uunilohta, perunoita ja vihersalaattia.

Vierailija
4/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Emma K. kirjoitti:

Säälin miestäsi. Poronkäristys pilattu kaura"kermalla". Pilattu hyvä raaka-aine. Häpeä!

Kyllä siis tavallinen poronkäristys (poronliha, suolaläski, voi, suola, ehkä muutama maustepippuri ja nesteeksi olut tai vesi) on parasta ja muusin, ei muussin kanssa. Poronkäristys ei tarvitse mitään ylimääräistä sotkemista.

Vierailija
5/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pilaat ruoan palmuöljysotkulla? Jos vaikka kerran viikossa käyttää aitoa kermaa niin tuoko se ongelmia? Ei.

Vierailija
6/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä syötiin ranskankermalla, suolalla ja tiloilla maustettua uunilohta, perunoita ja vihersalaattia.

...tillillä, ei tiloilla....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee hyvä poro täysin hukkaan jo pelkästä noilla lisukkeilla.

No meillä syödään intialaista voikanaa. Basmatiriisin kanssa. Lisukkeena salaatti.

Vierailija
8/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksi poronkäristys pitää pilata kermalla? Siihen ei kuulu oikea, eikä feikkikerma. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko siinä kaurakermassa 10% kauraa?

Vierailija
10/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hirven sisäfilepihvi, timjamiperunat ja pippurikastike.

Vierailija
12/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Emma K. kirjoitti:

Säälin miestäsi. Poronkäristys pilattu kaura"kermalla". Pilattu hyvä raaka-aine. Häpeä!

Kyllä siis tavallinen poronkäristys (poronliha, suolaläski, voi, suola, ehkä muutama maustepippuri ja nesteeksi olut tai vesi) on parasta ja muusin, ei muussin kanssa. Poronkäristys ei tarvitse mitään ylimääräistä sotkemista.

No ei missään nimessä maustepippuria. Korkeintaan mustapippuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa poron rääkkäykseltä.

Vierailija
14/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nimenomaan maustepippureita ja merisuolaa. Ei muita mausteita käristykseen

Eikä myöskään kermaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mummonmuusiin tehty muusijauhelihavuoka reilulla kirnuvoi-pläjäyksellä ja kaaliraastetta. Ei tosiaan mikään gourmee tänään :)

Vierailija
16/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pororukka, kasvatti ikänsä jäkälää mutustelemalla maukasta puhdasta lihaa ja henkensä heitettyään päätyi johonkin kaura-öljysotkuun lillumaan.

Vierailija
17/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mummonmuusiin tehty muusijauhelihavuoka reilulla kirnuvoi-pläjäyksellä ja kaaliraastetta. Ei tosiaan mikään gourmee tänään :)

Jahas. Pitäisikin aloittaa muusin teko. Hajenkin perunat tähän, että pääsee kuoriin ..

Sincc

Vierailija
18/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi pilaat ruoan palmuöljysotkulla? Jos vaikka kerran viikossa käyttää aitoa kermaa niin tuoko se ongelmia? Ei.

Kautakermassa ei ole palmuöljyä.

Vierailija
19/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi pilaat ruoan palmuöljysotkulla? Jos vaikka kerran viikossa käyttää aitoa kermaa niin tuoko se ongelmia? Ei.

Kautakermassa ei ole palmuöljyä.

On 

Vierailija
20/61 |
24.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudanpaistia (nauta oli nimeltään Papunen)+ paistikastiketta, röstiperunoita, uunijuureksia, salaattia. Kermaa käytän ruuassa aika harvoin enkä koskaan palmuöljyllä jatkettua.