Chili con carne reseptissä käsketään laittaa kikherneet ja kidneypavut
sekaan liemineen? Voiko tosiaan laittaa säilykkeen liemenkin? Olen yleensä kaatanut pois ja vielä huudellut herneet/pavut.
Kommentit (7)
Huuhtele ne jos olet epävarma. Epävarmuus tulee ihmisen eliksiirisestä immuunijärjestelmästä. Minä en.ikinä pese salaatteja ym. Tomaatteja salaattiin mutta jos epäilen.niin pesen, en pese kumminkaan jauhenlihaa.
Kiehuta pari tuntia jos on liikaa nestettä. Sitte tulee sopivan rapeaa.
Käytetäänhän tomaattipavutkin liemineen.
Laita se neste sinne. Se sakeuttaa sitä ja on ihan oikeaoppinen resepti. En nyt ota kantaa siihen, että ne kikherneet ovat siellä chili con carnessa.
En kyllä itse noita säilyketölkkiliemiä laita. Osassa niissä voi olla pelkkää papujen liotusnestettä, mikä on ok, varsinkin kikherneiden sellainen saostaakin, mutta sitten taas jossain on kaikenlaissta ylimääräistä. Silloin voi laittaa vettä tilalle.
Auttaisiko joku, ettei meen ruoka pilalle :)