Joko kinkku on syöty siihen vaiheeseen, että voit tänään loppiaisena keittää sen rippeistä hernekeiton?
Laatikon loput voi pakastaa sosekeiton pohjiksi tai jopa laittaa sinne hernariin.
Kommentit (15)
Ajatelkaa, jos jollain olisi vielä kinkkua jouluaatolta! Melko kulahtanutta.
Vierailija kirjoitti:
No jos olisi ollut kokonainen kinkku, niin osa siitä olisi pakastettu heti joulupäivänä. Ja kyllä se säilyisi siellä vielä hetken, niin että taas maistuu.
Saako pakastetusta (punalappuisesta) kinkusta raikkaita voileipiä?
Meillä on syöty jo kaksi kinkkua,eikä ole tehty vielä yhtään hernekeittoa.
On se loppunut jo ajat sitten. Ja jos olisikin, niin maistuisi jo härskiltä.
Kerran olen keittänyt joulukalkkunan rippeistä hernekeiton uudeksi vuodeksi - ja se maistui niin eltaantuneelta, että edes sinappikaan ei sitä pelastanut.
Minä teen hernekeiton kyllä herneistä enkä kinkusta.
Hyi ei tulis mieleen säästää kinkkua näin kauaa. 27.12. loppu meni hernekeittoon.
Vieläkö joku juntti syö lihaa?! Hävetkää, sianperseen syöjät.
Jo on ja huomenna keittelen rasvoista saippuaa
Ostin kinkkua 500g valmiina siivuina. Tuli sopivasti syödyksi joulun aikaan.
Jääkaapissa on puolikas, ehkä viikonloppuna tulee aloiteltua.
Pakkasessa ne kinkun jämät ovat olleet jo tovin. Pizzoihin olen niitä aina välillä nakellut.
No jos olisi ollut kokonainen kinkku, niin osa siitä olisi pakastettu heti joulupäivänä. Ja kyllä se säilyisi siellä vielä hetken, niin että taas maistuu.