Ajattelin kevääksi ottaa pakasteentyhjennysoperaation ja syödä kaiken mitä sinne ikinä on jemmattu.
Kommentit (8)
Joka keväthän se tyhjennetään ja sitten putsataan valmiiksi uutta satokautta varten. Ei sinne vuosikertasaaliita ole tarkoitus haudata.
Hyvä idea, meilläkin on ties mitä pakkasessa.
Mun ukilla oli oma lonkkanivel pakkasessa. Sille laitettiin sellainen keinotekoinen, mutta oman sai pyynnöstä itselleen. Ei siinä kyllä ollut lihaa yhtään, löytyi kun perikunta alkoi tyhjentämään pakastinta.
Eihän ne siellä ikuisuuksia säily, jauhelihakin puoli vuotta.
Meillä menee marjoja puuron, lettujen tai rahkan kanssa päivittäin. Sienet säilyy huonommin. Nehän pitäisikin syödä meillä loppuun. Kaikkea ei jaksanut kuivata syksyllä. Sitten yksi hylly on varmaan täynnä leipää. Luulenpa, että yhden kuukauden ruokalaskun saisi paljon pienemmäksi pakastimesta syömällä suunnitellusti.
Kohta pääsee sulattamaan pakastimen, on luvassa kunnon pakkasta ensi viikoksi.
Meillä se olisi koko kevät marjarahkaa tai mitä muuta tahansa sellaista, missä on mustikoita, vadelmia, herukoita, puolukoita... Vähän yli 200 litraa marjoja odottaa syöjää.