Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Naudanpaisti lihasnesteen väri

Vierailija
31.12.2020 |

Sanokaapas tietävämmät, että pitäisikö kypsän naudanpaistin lihasnesteen olla punertavaa vai ei

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
31.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kompa. Naudanpaistia ei pidä paistaa kypsäksi. Silloin se on jo pilalla.

Vierailija
2/2 |
31.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kompa. Naudanpaistia ei pidä paistaa kypsäksi. Silloin se on jo pilalla.

Maku- ja turvallisuusasia (ainakin ulkomailla). Lihan punainen väri tulee myoglobiinista, joten kommentti sain verisen pihvin ravintolassa on väärinymmärretty tai sitten todella töpeksitty teurastamolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi yhdeksän