Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten "perinteisessä perunalaatikossa" on palmu- ja kookosrasvaa?

Vierailija
23.12.2020 |

Surkeita nuo valmislaatikot nykyään. Ainoastaan yhdellä merkillä olisi ollut kelvolliset ainesosat, mutta kaikki oli tietenkin myyty loppuun.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan järjetön määrä tulee tuota palmurasvaa jos ostaa kaiken joulutarjottavan valmiina, piparit, joulutortut (myös pakastetaikinoissa), laatikot, konvehdit...

Vierailija
2/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee itse niin saat juuri niin hyvistä aineksista kuin haluat. Laatikot ovat todella helppoja tehdä itsekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No noitahan syödään vaan kerran vuodessa ja melko vähän.

Ei noin vähäisestä määrästä kukaan sairastu eikä kuole.

Ja ainahan on mahdollisuus tehdä kaikki joululaatikot itse.

Kysehän on vain omasta viitseliäisyydestä.

Nehän olisi voinut tehdä valmiiksi pakasteeseen jo marraskuussa.

Kyllästyttää tuo ainainen valitus jostakin, etenkin niistä asioista, joihin itse täysin vaikuttaa.

Vierailija
4/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onkohan meillä ainoa lähes palmurasvaton joulu? Ei sentään meilläkään ihan täysin, kun joissakin joulumakeisissa sitä on. Muuten talossa ei ole margariinia, ei eineksiä ja hyvin vähän sellaisia ostoleivonnaisia, joissa on palmurasvaa.

Vierailija
5/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piparit ja tortut ja kaikki muutkin voi tehdä itse, ja jättää suklaat syömättä.

Silloin ei tarvitse palstalla itkeä palmurasvan määrää.

Vierailija
6/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja valitus alkoi heti aamusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunoitakin on ollut Suomessa vajaat 300 vuotta. Mistään kovin pitkästä perinteestä ei siis ole kyse. Palmuöljy on vain hieman nuorempi kuin muut tärkeät ainesosat.

Vierailija
8/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laatikot eivät ole niin helppoja tehdä kuin väitetään..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tortut teen itse kaupan voitaikinaan. Siinä ei palmuöljyä ole, ainakaan viimeksi kun katsoin.

Vierailija
10/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Piparit ja tortut ja kaikki muutkin voi tehdä itse, ja jättää suklaat syömättä.

Silloin ei tarvitse palstalla itkeä palmurasvan määrää.

Toki voi. Voit vaikka rakentaa talosikin itse puiden kaadosta alkaen. Kaikkea ei vaan ehdi, siksi voisi olla tarjolla laadukkaampiakin valmisruokia. Ja kyllähän niitä onkin, esim. monet pitopalvelut yms. valmistavat jouluruokia myyntiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laatikot eivät ole niin helppoja tehdä kuin väitetään..

Ei ehkä jos kokkaustaidot rajoittuu pakastepitsan lämmitykseen uunissa ja valmishampurilaisen kuumentamiseen mikrossa, mutta meille muille nuo ovat oikeasti helpoimmasta päästä ruokia valmistaa.

Vierailija
12/12 |
23.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laatikot eivät ole niin helppoja tehdä kuin väitetään..

Mikä vaikeus on soseuttaa joku kasvis ja tunkea uuniin, ihan rakettitiedettä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kaksi