Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Miten tehdä hyviä hapanleipiä
Kommentit (2)
Juuren voi tehda itsekin, mutta vie vahan aikaa. Voisitko pyytaa juurta joltain tutulta, tai jata pala hiivataikinaa ja lisaile siihen vetta ja jauhoja muutaman paivsn ajan sailyttaen se jaakaapissa. Hapanjuuri leipa kohoaa myos hyvin oikein tehtyna mutta vaatii pitkan esim yon yli kohotuksen ja riippuu tietysti kaytetyista jauhoista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Ilman juurta ei tule hapanleipää. Juuren teko kestää pari päivää, odota sen aikaa. Voit toki yrittää jotain piimälimppua tms, mut ei se ole sama asia.
hapanleipään ei tarvitse laittaa hiivaa, mutta voi laittaa jos haluaa, että se nousee enemmän/nopeammin. Varsinainknen hapantaikina ei nouse kauheasti, vain vähän.