Kuinka paljon etukäteen kannattaa tehdä porkkanalaatikko?
Kun haluan lämmittää sen aattona ja joulupäivänä. En ehtinyt tehdä pakastimeen, nyt on jo varmaan turha pakastaa? Voinko tehdä laatikon tänä iltana tai huomenna niin että se on priimaa vielä parin kolmen päivän kuluttua? Kannattaako paistaa samantien kypsäksi vai paistanko aattona? Googlella löytyy ohjeita vaan lähinnä laatikoiden pakastukseen.
Kommentit (8)
Miksei niitä voi tehdä sille aterialle vasta?
Tiedät jo. Jos ei halua sitä pariksi päiväksi pakkaseen, teet vasta aatonaattona eli ylihuomenna se jo on. Mä teen silloin 2 isoa vuoallista. Toinen pakkaseen ja toinen syödään pyhinä.
Ajattelin ylihuomenna tehdä, riisi on sellainen tuote jonka säilyvyys on huono.
Ei se pilalle mene, vaikka tekisit tänään. Ihan yhtä hyvää se on vielä aattona ja joulupäivänäkin.
En tajua tuota pakastamista. Rakenne muuttuu hieman ja sen kyllä huomaa.
Mä ajattelin tehdä aatonaattona laatikot paistamista vaille valmiiksi jääkaappiin. Aattona pari tuntia ennen ateriaa uuniin. Ei hajuakaan onko järkevä suunnitelma vai ei, aattona sen sit näkee kuinka käy.. Kai ne laatikot voi paistaa kaikki kerralla, lanttu ja porkkana.
Porkkanalaatikko kannattaa jättää tekemättä. Yäk!