Karppaajat vastatkaa!
Miten selitätte sen, että Italissa, hiilihydraattien luvatussa maassa, on silminnähden hoikempi kansa kuin Suomessa? Täällä syödään pastaa joka herran päivä, usein kahdestikin päivässä. Leipä ei puutu yhdeltäkään aterialta, ja pizzaakin syödään kerran-pari viikossa. Kermaa, voita ym. eläinrasvoja käytetään äärimmäisen harvoin. Silti riittää katukuvan silmäily toteamaan, että varsinkin naiset ovat siroja ja hoikkia (myytti vyöryvistä italo-matroonoista on mennyttä).
Siksipä esim. karppaus ei ole täällä saanut minkäänlaista jalansijaa: hiilihydraattien eliminoimista ehdottava naurettaisiin perimmäiseen sysimujuun!
Joten repikääpäs nyt uskottava selitys ilmiölle!
Kommentit (8)
Syö sinä vain pastaa ja pitsaa jos haluat. Ei se minulta ole pois. Minä syön karpaten ja se sopii minulle. Pasta- ja pitsaruokavaliolla näytin turvonneelta lehmältä ja voin huonosti.
olen asunut täällä 19 vuotta ja tiedän aika tarkkaan, mitä ihmiset syö.
turvonneita lehmiä ei juuri näy.
Aika moni suomalainen kesän helteillä laihtuu...
Hyvin Italiassa sitten ääkköset toimivat myös.
minulla on huonot geenit, kummatkin vanhempani ovat ylipainoisia, ja suomessa asuvat sisarukseni samoin, lisänä heillä kohonnut verenpaine, kolesteroliongelmia ym. itse olen 176/59 kg - ja täysin hiilihydraattipitoisella ravinnolla elävä (lisäksi vegetaari).
Vierailija:
Hyvin Italiassa sitten ääkköset toimivat myös.
olen iät ja ajat tehnyt ä- ja ö-kirjaimet ASCII-koodistolla....
katsos nääääääin ööööö
susta tulis hyvä salapoliisi!
Silloin tuli monikin selittelemään että ei italianoot niin syö.
No onneks käänsin kelkkani, voin paremmin kuin ikinä!
t: ex-ANTIkarppi