Meillä on kaksi korkkaamatonta konjakkipulloa. Mihinkä ne panisi?
Mies saa töistä eräältä yhteistyökumppanilta joululahjan, jossa nyt muutamana viime vuonna on ollut konjakkipullo mukana. Me ei juoda konjakkia ollenkaan, eikä yleensäkään alkoholia juuri lainkaan. Kolme vuotta sitten appiukko täytti sopivasti tasakymmeniä, ja pullo meni hänelle lahjaksi. Viime vuotinen pullo on korkkaamatta ja tänä vuonna tuli taas uusi. Miten nämä voisi laittaa eteenpäin?
Kommentit (18)
Käy viemässä jollekin de alle puistoon. Sanot että hyvää joulua.
Ilahtuu varmasti!
Annatte lahjaksi jollekin muulle. Minä sain edellisessä työpaikassani urakoitsijoilta paljon viskipulloja jouluna. Jaoin ne aina ennen uutta vuotta kavereilleni, koska olen enemmän viinin ystävä.
Sillähän voi myös kostuttaa leivonnaisia tai käyttää ruuanlaittoon tai leipomiseen.
Olisipa mullakin! Laittaisin heti kaakaota kuumenemaan ja tekisin lumumbaa 😋
Kaada alkoholihuumeesi viemäriin äläkä koskaan hanki tilalle uutta. Sen sijaan hiisaa yrttiä kohtuudella.
Mullekin on kertynyt kasa viini-kuohuviini ja rommipulloja, joita olen saanut lahjaksi työn puolesta.Ei käytetä alkoa ollenkaan, joten yläkaapissa vanhenevat.
Sitä voi käyttää ihonpuhdistukseen. Vanulappuun sitä ja iho puhtaaksi.
Vierailija kirjoitti:
Sitä voi käyttää ihonpuhdistukseen. Vanulappuun sitä ja iho puhtaaksi.
Joo, aamulla kasvojen puhdistukseen ja sitten töihin känniseltä haisevana.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitä voi käyttää ihonpuhdistukseen. Vanulappuun sitä ja iho puhtaaksi.
Joo, aamulla kasvojen puhdistukseen ja sitten töihin känniseltä haisevana.
Se haihtuu pian se haju.
Mä voin ottaa ne. Tykkään konjakista. Otan siivut kun viluttaa tai vit..taa.
Naapurille, talonmiehelle jollekin tutulle? Konjakkia voi käyttää ruuanlaittoon ja leivontaankin jos ette tosiaan keksi ketään jolle antaa. Erilaisia marinadeja, kastikkeita, sinappia, jälkiruokia, kakkuja ja muita leivonnaisia tai vaikkapa lettujen liekittämistä.
Jos et keksi mihin lahjoittaisit niin ainakin ranskalaiseen sipulikeittoon kuuluu tippa konjakkia, burgundinpataa se ei pilaa, konjakki-hunaja-Dijon on aika riivatun hyvää makkaran kanssa, konjakkikermakastike ja kunnon pihvit...
Onhan näitä ruokia mihin sitä saa kulumaan. Ja kokkia voi tietysti myös ohentaa konjakilla.
Ette tunne ketään joka juo alkoholia?
Pienet on piirit.