Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Entä jos leipoessa jättää toisen nostatuksen tekemättä?

Vierailija
09.05.2014 |

Taikinaa nostatetaan normaalisti kaksi kertaa mutta entä jos jättää sen toisen tekemättä? Siis sen mikä tehdään kun pullat tai leipä on jo pellillä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä ne siinä pellillä kannattee kohottaa, ainakin sämpylöissä voi jättää sen ekan kohotuksen pois. Leipoessahan ne ilmakuolat kuitenkin suurelta osin hajoaa niin sen vuoksi en valmiit pullat pitää kohottaa.

Mutta esim sämpyläruudut tehdään niin että kohottamatta taikina pellille ja kohotetaan siinä, sitten uuniin

Vierailija
2/2 |
09.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en kohota ollenkaan. Hyvin ovat kohonneet uunissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan kaksi