lohimedaljonkien paistaminen
Ekaa kertaa olisi tarkoitus tehdä lohimedaljonkeja. Kertokaas kuinka saan kalat pysymään kasassa? Paistanko nahkapuolen ensin? Entäs kauanko paistoaika? Ennen tullut tehtyä aina uunilohta, en ole tainnut paistaa sitä ikinä pannulla.
Kommentit (7)
[quote author="Vierailija" time="07.05.2014 klo 14:21"]
ööö...sano nyt vielä, että ostit medaljonkeja ja avoit ne niin, että sait nahkapuolen esille.
[/quote]
*reps*
Kaupassa leikkasivat kalat, eli kyllähän siinä sitä nahkaa on hiukan keskellä jäljellä.
Paistat tietty sen ihan medaljongin muodossa (muutenhan se on vain lohifile) ja ensin se avonainen puoli, jotta pysyy kasassa kun käännät
Muutama minuutti riittää, riippuen kalan paksuudesta. Paista avonainen puoli alaspäin.
Näppärästi saadaan lohen kilohinta kohdalleen, kun leikkaavat valmiiksi medaljonkeiksi.
Onhan niitä jo ihan hyllyilläkin valmiina. Koskaan en oo ite ostanut kyllä
ööö...sano nyt vielä, että ostit medaljonkeja ja avoit ne niin, että sait nahkapuolen esille.