Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

lohimedaljonkien paistaminen

Vierailija
07.05.2014 |

Ekaa kertaa olisi tarkoitus tehdä lohimedaljonkeja. Kertokaas kuinka saan kalat pysymään kasassa? Paistanko nahkapuolen ensin? Entäs kauanko paistoaika? Ennen tullut tehtyä aina uunilohta, en ole tainnut paistaa sitä ikinä pannulla.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

ööö...sano nyt vielä, että ostit medaljonkeja ja avoit ne niin, että sait nahkapuolen esille.

Vierailija
2/7 |
07.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.05.2014 klo 14:21"]

ööö...sano nyt vielä, että ostit medaljonkeja ja avoit ne niin, että sait nahkapuolen esille.

[/quote]

 

*reps*

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupassa leikkasivat kalat, eli kyllähän siinä sitä nahkaa on hiukan keskellä jäljellä.

Vierailija
4/7 |
07.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat tietty sen ihan medaljongin muodossa (muutenhan se on vain lohifile) ja ensin se avonainen puoli, jotta pysyy kasassa kun käännät

Vierailija
5/7 |
07.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutama minuutti riittää, riippuen kalan paksuudesta. Paista avonainen puoli alaspäin. 

Vierailija
6/7 |
07.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näppärästi saadaan lohen kilohinta kohdalleen, kun leikkaavat valmiiksi medaljonkeiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan niitä jo ihan hyllyilläkin valmiina. Koskaan en oo ite ostanut kyllä