Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

leipurit hoi! pitääkö karjalanpiirakka-taikinan antaa varttua jääkaapissa?

Vierailija
01.05.2014 |

Ohjeissa lukee aina että ensin tehdään taikina pohjaa varten joka sitten oottelee jääkaapissa kunnes puuro on valmis, mutta nyt oon tehnyt puuron eilen jo etukäteen kun tein lihiksiä. Eli voinko alkaa heti tekemään noita vai oottelenko vaikka tunnin? Nolottaa ihan kysyä kun karjalanpiirakoitten pitäs olla sellanen mitä jokainen suomalainen nainen osaa tehä vaikka silmät kiinni, mut veikkaampa etten oo ainut :D Onneksi eletään jo 2010-lukua ;) 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvi! Parempi vaan että heti alat tekemään, niin taikina ei pääse kuivumaan.

Vierailija
2/4 |
01.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä on kyllä helpompi käsitellä kun on levännyt vähän jääkaapissa. Mutta kukin tyylillään. Kannattaa huolehtia siitä ettei taikina pääse kuivamaan. Laita valmiiksi kaulitut lättyset muovikelmun alle odottamaan täyttämistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu ei tarvii. Aika harva tekee itse karjalanpiirakoita.

Vierailija
4/4 |
01.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

okei kiitos kovasti :) nam, saan karjalanpiirakan iltapalaksi :D

-ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kuusi