Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkälaiset raaka-aineet suklaassa/konvehdeissa oli ennen?

Vierailija
06.12.2020 |

Olen aina tykännyt Pandan juhlapöydän konvehdeista. Ostin rasian nyt entistä innokkaampana, kun mainostivat, että ovat lopettaneet palmuöljyn käytön, jee!

Nyt on kyllä niin pettynyt olo. Onko mun makuaisti muuttunut, vai maistuvatko konvehdit pahalle ja mitäänsanomattomalle...? Oliko konvehdeissa ennen vain kaakaovoita, voita ym. oikeita rasvoja? Hyvä että Panda luopui palmuöljystä, mutta ei tuo kookosrasvakaan kyllä taida suklaamakeisiin sopia.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
06.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaakaovoita monissa taisi ennen olla. Sitten ihan huomaamattomasti moni on vaihtanut sen halvempaan palmuöljyyn ja nyt sitten näemmä kookosrasvaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kaksi