Lue keskustelun säännöt.
Minkälaiset raaka-aineet suklaassa/konvehdeissa oli ennen?
06.12.2020 |
Olen aina tykännyt Pandan juhlapöydän konvehdeista. Ostin rasian nyt entistä innokkaampana, kun mainostivat, että ovat lopettaneet palmuöljyn käytön, jee!
Nyt on kyllä niin pettynyt olo. Onko mun makuaisti muuttunut, vai maistuvatko konvehdit pahalle ja mitäänsanomattomalle...? Oliko konvehdeissa ennen vain kaakaovoita, voita ym. oikeita rasvoja? Hyvä että Panda luopui palmuöljystä, mutta ei tuo kookosrasvakaan kyllä taida suklaamakeisiin sopia.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaakaovoita monissa taisi ennen olla. Sitten ihan huomaamattomasti moni on vaihtanut sen halvempaan palmuöljyyn ja nyt sitten näemmä kookosrasvaan.