Teen tänään maailman helpointa gluteenitonta lasagnea
Eli valmis dolmio vaaleakastike, sitten paistan jauhelihaa jonka sekoitan dolmio tomaattikastikkeeseen, sitten gluteenittomia lasagnelevyjä ja päälle juustoraastetta. Näitä aina vuoron perää kerroksittain
Kommentit (6)
eli käytännössä lämmität eineksiä.....
Minä tein eilen kasbislasagnea. Raastoin kasvikset ja tein tomasttikastikkeen ja juustokadtikkeen.
Kyllä nuo valmiit tomaattikastikkeet ovat ihan hyviä, ei viitsisi itse kalliita tomaatteja kuoria ja keitellä tuntikausia, eikä makukaan ole sama kuin varta vasten siihen tarkoitukseen kasvatetuissa lajikkeissa. Suolaisia tosin ovat, mutta jos ei muuta suolaa laita ruokaan, niin menettelee.
Lasagnelevyjen tilalla voi käyttää myös ohueksi siivutettua juuriselleriä. Tulee hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä nuo valmiit tomaattikastikkeet ovat ihan hyviä, ei viitsisi itse kalliita tomaatteja kuoria ja keitellä tuntikausia, eikä makukaan ole sama kuin varta vasten siihen tarkoitukseen kasvatetuissa lajikkeissa. Suolaisia tosin ovat, mutta jos ei muuta suolaa laita ruokaan, niin menettelee.
Mun mielestä taas tosi harvat noista valmiista tomaattikastikkeista on hyviä. Yksi merkki oli, mutta sitä ei saa enää meidän S-marketista. Tomaattikastiketta ei kannatakaan keittää suomalaisista tomaateista (paitsi jos kasvattaa itse jotain sopivaa lajiketta), vaan tomaattimurskasta.
Mitä sinä teet ruuaksi?