Miten teet jauhelihakastikkeen perunoille?
Mä ruskistan jauhelihanja sipulin ja sitte voin ja jauhot, sitte vettä ja mausteet. Jokin muukin tapa (kevyempi) varmaan on.
Kommentit (5)
ruskista jauheliha ilman rasvaa ihan pannulla vain, lisää mausteet kuten jauhelihamauste ja nokare currya, lisää vehnäjauho ja anna hieman ns. ruskistua älä polta. lisää vesi ja lihaliemikuutio ja pienet sipulinpalat, anna hautua ainaskin 20min............
lihaliemikuution. Vähän ketsuppia ja sinappia. Lopuksi ruskeaa Maizenaa ropaus, keitetään minuutti ja valmista on.
1.
-ruskistan jauhelihan
-hetken päästä sipuli pannulle mukaan
-maustan jauhelihamausteella ja pippurilla
-Lisään pannulle veteen sekoitetun pussin Knorr-ruskeakastiketta
2.
-ruskistan pannulla jauhelihaa, jonka päälle ripottelen n.1-2rkl vehnäjauhoa
-sipuli-silppu mukaan pannulle
-maustaminen
-lisään muutaman desin vettä ja annan kiehahtaa, samalla sekoittaen
2. tavasta unohtui että laitan pannulle veden kanssa puolikkaan lihaliemi kuution, ja hiukan vähemmän jauheliha maustetta mitä tavassa 1.
Ruskistan jauhelihan johon lisään sen vielä ollessa hieman punaista jauhelihamausteen sekä tuoretomaattikuutiot, ketsuppia antamaan makua ja joskus jopa valkosipulia.
Vettä perään ja puoli purkkia kevyttä ruokakermaa, saostus tarvittaessa perunajauholla.
Että näin. (kokin vaimo)