Lämpimät voileivät, mitä laitat päälle?
Tomaattipyrettä, kinkkua, katkarapuja ja paprikaa. Aika lailla samoja laitan kuin mitä pizzaan valitsen, mutta juustoraasteen sijaan teen joko munajuusto-sekoitusta tai juustoa siivuina ja päällimmäiseksi. Pohjana ehdottomasti ruisleipä.
Kommentit (31)
Vaalea leipä. Päälle ketsuppia, pizzamaustetta, kinkkua ja juustoraastetta. Valmiina päälle kylmä tomaattisiivu, jotta suu ei pala.
Vaalea leipä, sinappi, kinkkua, tomaattia ja juustoa.
Viimeksi tein tahnatäytteen: smetana, tonnikala, aurajuusto ja juustoraaste, raastetta päälle. Ihan sikahyvä tuli. Ennen tuota kinkku, cheddar, suolakurkku, majoneesi
Päärynähilloa ja maapähkinävoita lämpimien voileipien väliin.
Ananas, broileri, feta, aurajuusto
Tonnikala, mozzarellaa, tomaattia
Tonnikala, herkkusieni, feta
Pekoni, paprika, mozzarella
Broileri, paprika, halloum
+ mausteet toki
Juustoraastetta en ihan aina käytä
Vierailija kirjoitti:
Vaalea leipä. Päälle ketsuppia, pizzamaustetta, kinkkua ja juustoraastetta. Valmiina päälle kylmä tomaattisiivu, jotta suu ei pala.
Minä olen selkeästi hidas päästäni. Ties kuinka monta kertaa olen polttanut suuni kuuman tomaatin takia! Sitten tajusin myös laittaa sen kylmänä siihen päälle.
Vaalea leipä, tonnikalaa, tomaattia ja juustoa.
Leipää, sinappia, tomaatinviipaleita ja juustoraaste—kananmuna-sekoitusta.
Tomaatin sijasta voi käyttää esim parsanvarsia tai latva-artisokansydämennpaloja
Punasipulia
Suolakurkkua
Tonnikala
Juustoa
Paahtoleipä, tomaattipyre, herkkusieniä, aurinkokuivattua tomaattia, vuustoa.
Leipä, voi, sinihomejuusto ja juusto. Parasta.
Lämpimän voileivän päälle?
Tomaattipyreetä, jauhelihaa, valkosipulia, 4 eri juustolajiketta ja ananasrenkaan! Voi maustaa oregaanolla.
Kopioin jostakin blogista tämän, hyvä lista kyllä. Osa hieman liian erilaista esim. nuo simpukat
-- Pesto, tomaatti, mozzarella
-- Dijon, kalkkunaleike, juusto
-- Piparjuurituorejuusto, tonnikala, tomaatti ja hyvä juusto
-- Goutermakkara, punaleimaemmentaali, oregano, ketsuppi, sinappi
-- Tonnikala, punasipuli, suolakurkku, juusto
-- Itse tehdyt lihapullat, chilikastike, paprika, juusto
-- Sinappi, purjo, juusto
-- Kantarellit, hunaja, parmesaani
-- Järki-Särki tomaattikastikkeessa
-- Roquefort ja viikuna/vuohenjuusto ja viikuna
-- Hallin silppukinkku ja maukas gouda, uunin jälkeen dippaillaan Dijoniin
-- Hirvimakkara, tomaatti, aura, juustoraaste
-- Kana, vuohenjuusto, viikuna, rucola
-- Leike, omena, paprika, maustekurkku, tomaatti, juusto
-- Vuohenjuusto ja paholaisen hillo
-- Mangochutney, kirsikkatomaatti, tuore basilika, cheddar
-- Savusilakka, keitetty kananmuna, suolakurkku, juusto
-- Simpukat, katkaravut ja tonnikala
Päärynä, vahva homejuusto ja vuohenjuusto
-- Jauheliha, suola, pippuri, valkosipuli, ananas, juusto
-- Yrttitahna, vegaaninen juusto, savutofu ja paprika
-- Tomaatti, sipuli, juusto
Sekoitan täytteet keskenään. Yleensä tonnikalaa, pieni paseerattu tomaattipurkki ja juustoraastetta, sekä mausteita. Parasta on, jos jääkaapissa on tuorejuuston jämät jolla voi voidella leivät. En tykkää uunissa kuivuneesta juustosta, siksi sekoitan sen täytteisiin.
eiks tässä kuulunu vaan tajuta että lämmin voileipä on oikeasti minipizza?
ruispalaleivät,,voitele voilla..päälle makkarasiivu /kinkkuviipale tms. tomaattiviipaleet,,,juustoraastetta,päälle yrttejä tai basilika. oregano tmv.. nautitaan heti
Vierailija kirjoitti:
eiks tässä kuulunu vaan tajuta että lämmin voileipä on oikeasti minipizza?
No ei. Kyllä se erilaiselta maistuu, onko alla ruisleipää, paahtoleipää vai pizzapohja. Esim. mun lämpimään voileipään kuuluu ehdottomasti ananas. Mutta pizzaan en laittaisi sitä mistään hinnasta.
Junttimaisesti ketsuppia, jauhelihaa, säilykepersikkaa, juustoraastetta. Paahtoleipäsiivu, vaalea tai graham. Juodaan teen kanssa.
Tuo oli lempiversioni lapsena 80-luvulla, ja yleensä teen aina sen.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vaalea leipä, lauantaimakkara, tomaatti, ja oltermannia päälle
mies52v