Miksi aterian jälkeen tekee mieli makeaa?
Kun on syönyt kunnon aterian, luulisi että on tankannut kaloreita riittävästi. Miksi siitä huolimatta juuri silloin tekee mieli jotain pientä makeaa?
Tämä on kummallista, koska en normaalisti edes ole mikään karkkihiiri. Makeanhimo tulee vaan ruuan jälkeen. Vaikuttaako ruuan koostumus? Söin yhden ison höyrytetyn perunan, kasvisvokkia ja sen kanssa lohipullia. Aika rasvaista tuli, kun woklivihannekset piti kypsentää öljyssä.
Kommentit (5)
Ei tee mieli makeaa missään tilanteessa.
En tiedä mutta mullakin on usein sama juttu. Erityisesti jos syö tukevasti.
Edelliselle vastaajalle tiedoksi, että mä painan 54kg, että en ole ylipainoinen!
Mulla päinvastoin.
Monesti on jollain juhla-aterialla tullut jälkiruoan jälkeen fiilis, että tekisi mieli vielä syödä pieni annos pääruokaa.
Äitini on kertonut, että olen ollut jo pienenä sellainen, että tarvitsin jonkun pienen makean alkupalan, jotta ruokahaluni heräsi.
Voisiko olla tottumiskysymys, ehdollistuminen?
tottumiskysymys.
Taidat olla ylipainoinen