Gluteiiniton vs. tavallinen pasta?
Ollaan koko perhe siirrytty gluteiinittomiin pastoihin vaikka tietääksemme kukaan ei keliakiasta kärsikään. Ero olotilassa on ihan uskomaton! Pasta-aterian jälkeen ei tule enää ollenkaan sellaista samanlaista turvonnutta, ylensyönyttä oloa kuin aiemmin tavallista pastaa käyttämällä aina tuli. Pakko siis suositella.
Onko muilla kokemuksia gluteiinittoman tai tavallisen pastan puolesta ja/tai vastaan?
Kommentit (5)
Miten voi olla niin mahdottoman vaikeaa suurelle osalle ihmistä sanoa GLUTEENITON?
Oon keliaakikko ja syön siis gluteenitonta pastaa. Mä kyllä ainakin oon pastan jälkeen ähkyssä, örps. Kunnon kooman sillä saa, mahtava olo! Taitaa olla korviesi välissä koko juttu!
Miten päädyitte, ap, tuohon ratkaisuun? Oletko tietoinen gluteenittoman pastan vaaroista ja haitoista?
Kiva, jos olo on hyvä, mutta mitä sanoo kukkaro? Gluteeniton dieetti on huomattavasti kalliimpi kuin normaali. Vai kuulutteko ns. hifistelijöihin tässäkin asiassa. Valitsette mielenne mukaan normaalin tai gluteenittoman ravintoaineen. Sehän on peräti muotia juuri nyt.
Gluteeniton - ei gluteiiniton. Mutta kiva kun olosi on parempi.