Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teettekö koskaan pitsaa kotioloissa?

Vierailija
20.11.2020 |

Siinä on kyllä harvinaisen kallis ja työläs ruoka kotona tehtäväksi. Parempi tilata vaan kotiin. Ei ole varaa eikä aikaa alkaa vääntää sitä itse kotona. Plus noutoruoka on aina paremman makuista.

Kommentit (54)

Vierailija
1/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se oikein onnistu kotona...

Vierailija
2/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen kerran tai kaksi kuukaudessa . Se on bravuurini ja noin kolmenkymmenen vuoden harjoittelulla alan olla siinä melko pro. En tilaa oikeastaan koskaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehdään, koska meisstä se on paremman makuista ja on kiva tehdä itse. Kallistahan se on turkkilaispitsaan verrattuna - mutta ei kuitenkaan oikeaan pitsaan verrattuna!

Vierailija
4/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä meillä tehdään. Kun on neljä lasta niin siinä säästää oikeasti melkoisesti verrattuna tilauspitsoihin. Ja makukin on parempi kun saa suoraan uunista eteen. Meillä lapset latovat aina makunsa mukaan omat lisukkensa päälle joten tekeminenkin on mukavaa yhdessäoloa.

En ole koskaan ajatellut että itse tekeminen olisi jotenkin outoa mutta ilmeisesti sitten. Meilläkin on vaikka kuinka monta paikkaa lähellä joista voisi tilata mutta se on meille ennemminkin hätävara jos joskus ei ehdi tai jaksa tehdä itse.

Vierailija
5/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tee. En saa siitä koskaan hyvän makuista. Mautonta yleensä. Jätän ne hommat paremmille kokeille.

Vierailija
6/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just sain pitsataikinan jääkaappiin kohoamaan huomiseksi. Itse saan kotona paljon parempaa pitsaa mitä noissa halpispitserioissa on. Kun pitsan hinta alkaa olla lähempänä kahtakymppiä, niin ne on jo hyviä, mutta harvoin raaskin niitä ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehdään mielummin itse kotona kunnon pitsoja. Eihän noita kebulalättyjä voi edes pitsaksi kutsua. Halvinta jauhekinkkua, halvinta juustoa jne. Samalla hinnalla saa kunnon täytteet oman mielen mukaan ja pitsaa uskaltaa jopa kutsua pitsaksi.

Vierailija
8/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari päivää sitten viimeksi. Kokeilin ensimmäistä kertaa hidasta kylmäkohotusta jääkaapissa. Kaksi vuorokautta muhi siellä ja hyvin onnistui.

Kannattaa jättää taikina melko löysäksi, eli nyrkkisääntönä veden määrä 70 painoprosenttia suhteessa jauhon määrään.

Kokeilin ensimmäisen kerrran myös niitä hehkutettuja 00-jauhoja. Seuraavan kerran teen tavallisilla puolikarkeilla. Vertaan vähän kannattaako maksaa enemmän tuplanollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heiluttenen pippeliiniä

10/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintolapizza on parempaa, mutta joskus teen itsekin. Se on ihan ok. Varsinkin jos olen katsonut videon, jolla joku tekee pizzaa, alkaa tehdä mieli nimenomaan kotitekoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onpa outo provo, kotona tehty pizzahan on kaikkien viikonloppujen suola.

Vierailija
12/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se valmis kylmäkaapista löytyvä rulla (esim. Lidl) pizzapohjataikina sis. tomaattikastike on tosi hyvä. Sen jälkeen en ole edes itse pohjaa enää tehnyt. Edullinen ja ihan kun omatekemä pohja. Täytteet tietty maksaa jonkun verran riippuen mitä laittaa. Vinkkinä, että paistaa 10min pohjaa ennen täytteiden lisäämistä (tai juuston, jos se tulee päälle). Pizza uunissa 20min mutta juusto tarvii vaan n. 10min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu teen. 00 jauhoista 48 h kylmäkohotettu taikina ja siitä parmankinkku rucola pizza. Ihan on hyvän pizzerian kanssa samalla tasolla. Kyllä me miehet osataan.

Vierailija
14/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää ei o mainos, mutta kokeilkaas Cartel- pizzaa te pk-seudulla asuvat. On muuten ensiksikin tosi ovela bisnesidea ja sitte ne pizzat on oikeesti hyviä, varsinkin siihen hintaan eli n 10-12e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen itse, mutta koska olen keittiöasioissa todella amatööri, siitä tulee enemmän sellainen piirakkamainen paksupohjainen kuin oikea pizza. Hyvin kelpaa silti.

Vierailija
16/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onpa outo provo, kotona tehty pizzahan on kaikkien viikonloppujen suola.

Niin varmaan jos siitä saa vaan maistuvaa. T. 5. vastaaja

Vierailija
17/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teinipoika tekee usein pellillisen pizzaa alusta loppuun. Hyvää tekeekin. On maustanut aina hyvin. Koko perhe tykkää, mutta yleensä mies ja poika itse syövät sen kerralla.

Vierailija
18/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen toki. Teen viljattoman, hiilarittoman pohjan, joka on paljon parempaa kuin jauhotaikinalätyt.

Vierailija
19/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen itse, mutta koska olen keittiöasioissa todella amatööri, siitä tulee enemmän sellainen piirakkamainen paksupohjainen kuin oikea pizza. Hyvin kelpaa silti.

Laitat liikaa jauhoja suhteessa nesteen määrään. Taikina saa olla melko löysää, eli sen saa nostatuksen jälkeen pelkästään käsin levitettyä oikeaan paksuuteen.

Kaulinta ei tarvitse eikä oikeastaan saakaan käyttää.

Vierailija
20/54 |
20.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipa hauska sattuma :D

Juurikin uuni tossa vieressä hurisee ja sinne lähtee parmankinkku, mozzarella, rucola ja kirsikkatomaatti pizza kohta paistoon. Vähän marinoin tuohon myös punasipulia antamaan hapokkuutta :p'

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kahdeksan