Fazerin sininen daim, onko hyvää?
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Maraboulla on jo daim ja eikö daim ole maraboun (tai jonkun isomman mutta saman emäyhtiön) tuote?
Eiku Dumle siis! Ap
Fazerin ei tarvitsisi kehitellä mitään uusia juttuja. Valmistaisivat vain KOTIMAASSA HYVISTÄ RAAKA-AINEISTA Fazerin sinistä, Dumlea, parhaita ja näitä klassikoita.
Dumle on jo mielestäni yli vuoden vanha, mutta onhan sekin toisaalta uusi kun fazerilta ei kovin usein uusia suklaamakuja tule. Appelsiinikrokantti taitaa levyistä olla uusin. Dumle oli ihan hyvää, ei kovin ihmeellinen mielestäni mutta olen kyllä kuullut joidenkin tykkäävän siitä ihan erityisesti. Dumle on levyssä sellaisina hieman kuivina/fudgemaisina pikku palleroina, ei siis samanlainen koostumus kuin karkissa.
Dumle parempaa Dumlena ja Sininen Sinisenä.
Se Fazerin Sininen Dumle on vähän liiankin hyvää.... Vaikee säästellä levyä kovin kauaa kaapissa.
Vierailija kirjoitti:
Fazerin ei tarvitsisi kehitellä mitään uusia juttuja. Valmistaisivat vain KOTIMAASSA HYVISTÄ RAAKA-AINEISTA Fazerin sinistä, Dumlea, parhaita ja näitä klassikoita.
Fasun sinistä ei voi enää syödä, laatu laskee viikko viikolta.
Ei ole hyvää, koska fätserin sininen.
Maraboulla on jo daim ja eikö daim ole maraboun (tai jonkun isomman mutta saman emäyhtiön) tuote?