Pitäisikö nyt leipoa työkavereille vai ei....
Olen yövuorossa ja minulla on tylsää. Pistin juuri ohrajyvät kuumaan veteen muhimaan hetkeksi ja ryhdyn säpylätaikinatekoon sitten jossain vaiheessa jotta saan ajan kulumaan, mutta mietin että olisinko niin kiltti ja mukava että leipoisin työkavereillekin jotain makeaa..
Toscakakku kävi mielessä koska löysin mantelilastuja kaapista, parasta ennen kesä 2014 ja niitä tuskin käytettäis mihinkään muuhun kuin glögiin, ja glögikausi nyt on kuitenkin jo ohi.
Olen kuitenkin ollut täällä töissä vasta pari kuukautta, niin onkohan se liian "milistelevää" leipoa työkavereille kahvileipää? Täällä on vain niin rauhallista kun kaikki nukkuvat, ja yötyöt on jo periaatteessa hoidettu =D
Kommentit (8)
Ootsä nyt ihan varma, ettei siellä ole mitään oikeita töitä? No, tulevina on on, kun pomot huomaa.
[quote author="Vierailija" time="09.03.2014 klo 06:34"]Ootsä nyt ihan varma, ettei siellä ole mitään oikeita töitä? No, tulevina on on, kun pomot huomaa.
[/quote] Olen jakanut lääkkeet, kirjoittanut rapsat, huolehtinut kaikkien hyvinvoinnista, mopannut lattiat, ja katsonut että vessat ovat siistit. Keittiötä siivoan vielä kun olen valmis :)
[quote author="Vierailija" time="09.03.2014 klo 06:34"]
Ootsä nyt ihan varma, ettei siellä ole mitään oikeita töitä? No, tulevina on on, kun pomot huomaa.
[/quote]
Ja mitähän mahtavat olla nämä ns. "oikeat työt"? Mä olin kerran töissä eräässä kehitysvammaisten ryhmäkodissa, ja siellä työhön kuului se ruoanlaitto. Yököt valmistelivat aamupalan, leipoivat yöllä, siivoilivat hiljaa jne. Ap on ihanasti ajatellut, että leipasee kakun työkavereille siinä samalla, sen sijaan että kuluttaisi yön hiljaiset tunnit fb:ssa tai täällä AV:lla esim. Joten hyvä ajatus ;)
Sämpylät ja toscakakku leivottu =) 1h15min vielä että pääsee lähtemään kotiin nukkumaan....
Nro 5 jatkaa vielä, että toscakakkkua ei niin vaan leipastaakaan. Sen tekeminen on mun mielestä työlästä. Aikanaan kun vielä jaksoin leipoa, se välillä epäonnistui. Päällysteestä tuli semmoista kökkäreistä velliä, josta neste imeytyi sinne kakun sisään. Joten mukavaa päivää työpaikallesi, kaverit varmasti arvostavat elettäsi ;)
[quote author="Vierailija" time="09.03.2014 klo 08:25"]Nro 5 jatkaa vielä, että toscakakkkua ei niin vaan leipastaakaan. Sen tekeminen on mun mielestä työlästä. Aikanaan kun vielä jaksoin leipoa, se välillä epäonnistui. Päällysteestä tuli semmoista kökkäreistä velliä, josta neste imeytyi sinne kakun sisään. Joten mukavaa päivää työpaikallesi, kaverit varmasti arvostavat elettäsi ;)
[/quote] tähän on pakko sanoa että enhän voinut pohjaan käyttää edes sähkövatkainta koska olisin herättänyt asukkaat =D
Ei sillä pahasti pieleen voi mennä. :)