Hillo vai mantelimassa?
Eli kumpaa laskiaispullassa? Hilloa vai mantelimassaa? Itse olen "perinteisen" hillon puolella.
Kommentit (21)
Hillo...mutta alkuperäinen on kuulemma nimenomaan mantelimassa.
Pitäis tuota mantelimassaa kokeilla.
Ei kumpikaan, pelkkä kermavaahto :P
Mantelimassalla parempaa. Muttei pahaa hillollakaan.
Olen vetänyt molempia vuoronperään.
Ulos tullessa eroa ei enää huomaa kumminkaan, joten miksi nirsoilla.
Mantelimassa, joka btw on se alkuperäinen täyte (wikipedian mukaan jo 1700-luvulta käytetty, hillo tuli mukaan kuvioihin vasta 1950-60).
Hillo, en pidä mantelimassan mausta.
2 osaa kermavaahtoa ja 1 osa vadelmahilloa tai mantelimassaa.
[quote author="Vierailija" time="05.03.2014 klo 20:17"]
Mantelimassa, joka btw on se alkuperäinen täyte (wikipedian mukaan jo 1700-luvulta käytetty, hillo tuli mukaan kuvioihin vasta 1950-60).
[/quote]
Olisi kiva maistaa 1700-luvun laskiaispullaa :D
Kai se hiukan eriltä on silloin maistunut kun jauhot on ollut paikallisesta myllystä jne
Mantelimassa. Hillokin on hyvää, mutta sitä tulee syötyä monen muun leivonnaisen kanssa.
Molemmat tietenkin + iso töräys kermaa.
molemmat, sekä hillo että mantelimassa ja lisäksi mielellään kermavaahtoa
Mantelimassa ja kermavaahto. Se on laskiaispulla se.
Hillo tietenkin. Mantelimassapulla maistuu kaamealta, joskus joutuu sellaisen väkisin kylässä syömään...
Mantelimassa, mutta en yöki hillollekaan. Ja kermassa ei pihistellä!
Manteli, koska hillo on liian imelää. Voin tosin syödä hillollakin.
Molemmat, siis samaan pullaan. Jos vain toinen pitää valita, sitten mantelimassa.