Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hillo vai mantelimassa?

Vierailija
05.03.2014 |

Eli kumpaa laskiaispullassa? Hilloa vai mantelimassaa? Itse olen "perinteisen" hillon puolella.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmat, siis samaan pullaan. Jos vain toinen pitää valita, sitten mantelimassa.

Vierailija
2/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo...mutta alkuperäinen on kuulemma nimenomaan mantelimassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäis tuota mantelimassaa kokeilla.

Vierailija
4/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kumpikaan, pelkkä kermavaahto :P

Vierailija
5/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelimassalla parempaa. Muttei pahaa hillollakaan.

Vierailija
6/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo. Ehdottomasti. Nam :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen vetänyt molempia vuoronperään. 

Ulos tullessa eroa ei enää huomaa kumminkaan, joten miksi nirsoilla. 

Vierailija
8/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelimassa, joka btw on se alkuperäinen täyte (wikipedian mukaan jo 1700-luvulta käytetty, hillo tuli mukaan kuvioihin vasta 1950-60).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo, en pidä mantelimassan mausta.

Vierailija
10/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 osaa kermavaahtoa ja 1 osa vadelmahilloa tai mantelimassaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.03.2014 klo 20:17"]

Mantelimassa, joka btw on se alkuperäinen täyte (wikipedian mukaan jo 1700-luvulta käytetty, hillo tuli mukaan kuvioihin vasta 1950-60).

[/quote]

 

Olisi kiva maistaa 1700-luvun laskiaispullaa :D

Kai se hiukan eriltä on silloin maistunut kun jauhot on ollut paikallisesta myllystä jne

 

Vierailija
12/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelimassa. Hillokin on hyvää, mutta sitä tulee syötyä monen muun leivonnaisen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo.

Vierailija
14/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmat tietenkin + iso töräys kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo!

Vierailija
16/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

molemmat, sekä hillo että mantelimassa ja lisäksi mielellään kermavaahtoa

Vierailija
17/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelimassa ja kermavaahto. Se on laskiaispulla se.

Vierailija
18/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hillo tietenkin. Mantelimassapulla maistuu kaamealta, joskus joutuu sellaisen väkisin kylässä syömään...

Vierailija
19/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mantelimassa, mutta en yöki hillollekaan. Ja kermassa ei pihistellä!

Vierailija
20/21 |
05.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Manteli, koska hillo on liian imelää. Voin tosin syödä hillollakin.