Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten usein teidän perheessä tehdään perunamuussia?

Vierailija
05.11.2020 |

Teettekö itse vai sellaisesta perunasosejauheesta?

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutaman kerran viikossa. Tietenkin itse tehtynä. Keitettyä perunaa ei syödä kuin kesällä.

Vierailija
2/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa kuukaudessa, oikeista perunoista tehdään, ei ikinä jauheesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutaman kerran kuussa. Itse teen ja ero pussimuussiin on kuin yöllä ja päivällä

Vierailija
4/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtelevasti 2 - 4 kertaa kuukaudessa, kesällä harvemmin, talvella useammin. Itse teen ja yleensä isomman annoksen, sitten seuraavana päivänä teen lopusta perunasoselaatikon tai paistan pannulla tai teen perunavellin.

Vierailija
5/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo koskaan tehnyt valmiista perunamuussijauheesta. Muutaman kerran viikossa.

Vierailija
6/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin pussimuussi on hyvää, 100% perunaa. Ja halpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehtyä. Aika harvoin meillä sitä tehdään, mutta juuri tänään tuli tehtyä pitkästä aikaa.

Vierailija
8/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muussia kahdella ässällä ei ikinä, muusia pari kolme kertaa kuussa. Oikeista perunoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan tosissaanko monta kertaa viikossa perunamuussia? 

Vierailija
10/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mies tekee itse, isompi satsi n. kerran viikossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan tosissaanko monta kertaa viikossa perunamuussia? 

Kyllä. Nam!

Vierailija
12/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauheesta saa parhaan ja nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutaman kerran vuodessa, ehkä noin joka toinen kuukausi, lähinnä silloin, kun syöjiä on enemmän kuin kaksi. 

Vierailija
14/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin kerran viikossa, Lidlin muusijauheesta. Niin kuin joku jo sanoikin, se on pelkkää kuivattua perunaa (homeopaattinen määrä jotain muuta seassa). Mummonmuuseihin en koske.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen muussin, ja aika usein.

Vierailija
16/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika usein talvella, ei ehkä ihan kerran viikossa, mutta melkein. Aina teen itse ja siitä tulee ihan älyttömän hyvää joka kerta. Sitä on myls helppo ja nopea tehdä.

Tein pari kuukautta sitten sitä Lidukan jauheesta ja kyllähän perhe sitä söi, mutta ei se kenenkään mielestä hyvä ollut. Lisäsin siihen voitakin varmaan tuplamäärän kuin itsetehtyyn, mutta maku ja koostumus olivat silti ihan outoja, joten se siitä kokeilusta ja en enää kokeile uudestaan.

Vierailija
17/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Noin kerran viikossa, Lidlin muusijauheesta. Niin kuin joku jo sanoikin, se on pelkkää kuivattua perunaa (homeopaattinen määrä jotain muuta seassa). Mummonmuuseihin en koske.

Miksi et tee itse? Itsetehty on ziljoona kertaa parempaa.

Vierailija
18/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lidlin pussimuussi on hyvää, 100% perunaa. Ja halpaa.

Kyllä se on hyvää varmaan sikojen mielestä, mutta ei muiden.

Vierailija
19/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauheesta saa parhaan ja nopeasti.

Laitoit liikaa kirjaimia. Sinun piti kirjoittaa että jauheesta saa pahaa nopeasti.

Vierailija
20/22 |
05.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika harvoin. Ehkä pari kertaa vuodessa. Ja noin kerran vuodessa syksymmällä tulee tehtyä Shepherd’s Pie tai vastaava, mihin tulee perunamuusia ainesosana. Aina teen itse perunoista, aidosta voista ja lorauksesta oikeaa kermaa.

Muusi on sinänsä ihan hyvää, mutta pidän perunoista enemmän muilla tavoin valmistettuna.

Ehdoton lemppari on superrapeat uuniperunat, jotka on ensin keitetty emäksisessä vedessä (tekee pinnasta huokoisen, josta tulee extrarapea ja imee sisäänsä seuraavan vaiheen mausteet), sitten pyöritelty valkosipulilla ja rosmariinilla infundoidussa oliiviöljyssä, ja paahdettu korkealla lämmöllä uunissa. Ja lopuksi ripottelen vielä päälle öljyinfuusiosta jääneet valkosipuli- ja rosmariinirouheet ja merisuolaa. Oumaigaad miten hyvää! Rupes kuola oikein valumaan, ehkä teen näitä huomenna :D

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan viisi