Miten oppia tekemään ravintola tasoista ruokaa?
Osaan tehdä ruokaa. Toki. Mutta olisi hienoa oppia tekemään sellaista superhyvää 5 tähden ravintolan tasoista ruokaa. Miten oppia?
Kommentit (30)
Hyvät keittokirjat, ruokakurssit ja perehtyminen.
"ravintolatasoinen" ei kerro mitään ruuan laadusta. Jos osaat laittaa valmisruuan mikroon teet jo "ravintolatasoista". Niin ne joissakin ravintoloissakin toimivat.
Tekemällä toistuvasti ravintola-annoksia kunnes saavutat haluamasi maun.
Vierailija kirjoitti:
"ravintolatasoinen" ei kerro mitään ruuan laadusta. Jos osaat laittaa valmisruuan mikroon teet jo "ravintolatasoista". Niin ne joissakin ravintoloissakin toimivat.
Kaikki ymmärtävät, ettei ap tarkoittanut tuota.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"ravintolatasoinen" ei kerro mitään ruuan laadusta. Jos osaat laittaa valmisruuan mikroon teet jo "ravintolatasoista". Niin ne joissakin ravintoloissakin toimivat.
Kaikki ymmärtävät, ettei ap tarkoittanut tuota.
Kun EI ole mitään "ravintolatasoista" määritelmällisesti olemassakaan, niin ei voi ymmärtää.
Ravintoloissa tarjotaan monentasoista ruokaa, aina eineksistä alkaen.
Aloita kielioppiharjoituksilla. Aloita yhdys sana osiosta.
Juutuubi on kova jos haluaa viedä kokkailuaan seuraavalle tasolle. Siellä on huippuammattilaisten opetusvideoita maailman kaikista keittiöistä. Itte olen sieltä opetellut viime aikoina kiinalaista barbequeta. Nam :p'
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"ravintolatasoinen" ei kerro mitään ruuan laadusta. Jos osaat laittaa valmisruuan mikroon teet jo "ravintolatasoista". Niin ne joissakin ravintoloissakin toimivat.
Kaikki ymmärtävät, ettei ap tarkoittanut tuota.
Kun EI ole mitään "ravintolatasoista" määritelmällisesti olemassakaan, niin ei voi ymmärtää.
Ravintoloissa tarjotaan monentasoista ruokaa, aina eineksistä alkaen.
Torvi...ap tarkoitti ravintolatyyppistä, hyvin valmistettua ateriaa.
Vierailija kirjoitti:
Aloita kielioppiharjoituksilla. Aloita yhdys sana osiosta.
Ei yllätä, että joku takertui tähän.
Ihme että vasta nyt.
On muuuten hemmetin hyvää ne kaupan kebablastut ja kebabkastike. Siihen vielä kylkeen vähän kaalia ja sipulia sekä valkosipulisalaatinkastikettta ja ranskalaiset ketsupillla tai valkosipulikermaperunat tai riiisiä.
Kotona saa hyvää, kun ostaa laadukkaat raaka-aineet ja käyttää mausteita oikein. Ravintolaruoka tulee esillepanosta. Joissakin ravintoloissa on hiiligrilli ja siinä saa kyllä herkkua! Heillä on myös kaasuhelloja, missä kypsytyksen tason ja lämpötilan voi säädellä helpommin. Harvalla nykyään kotona on, edes induktioliedellä ei pääse samaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"ravintolatasoinen" ei kerro mitään ruuan laadusta. Jos osaat laittaa valmisruuan mikroon teet jo "ravintolatasoista". Niin ne joissakin ravintoloissakin toimivat.
Kaikki ymmärtävät, ettei ap tarkoittanut tuota.
Kun EI ole mitään "ravintolatasoista" määritelmällisesti olemassakaan, niin ei voi ymmärtää.
Ravintoloissa tarjotaan monentasoista ruokaa, aina eineksistä alkaen.
Torvi...ap tarkoitti ravintolatyyppistä, hyvin valmistettua ateriaa.
niin? yhä se makkaraperunatkin on "ravintolatyyppinen".
esivalmistelut on tärkeintä, että varaa kaikki ainekset mitä aikoo käyttää pöydälle ettei sitten panikoi tai unohtele kesken kokkauksen.
Vierailija kirjoitti:
Juutuubi on kova jos haluaa viedä kokkailuaan seuraavalle tasolle. Siellä on huippuammattilaisten opetusvideoita maailman kaikista keittiöistä. Itte olen sieltä opetellut viime aikoina kiinalaista barbequeta. Nam :p'
Kyseessä ei ole kokki, mutta todella hyviä vinkkejä haastaviinkiin resepteihin.
Vierailija kirjoitti:
Kyseessä ei ole kokki, mutta todella hyviä vinkkejä haastaviinkiin resepteihin.
Linkki rikki, jos tämä toimisi.
Kokkikurssit. Itse kävin kursseilla ja nyt sukulaiset ja ystävät ovat ihan haltioissaan ruuistani. Ja itse tykkään kyllä laittaa ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Juutuubi on kova jos haluaa viedä kokkailuaan seuraavalle tasolle. Siellä on huippuammattilaisten opetusvideoita maailman kaikista keittiöistä. Itte olen sieltä opetellut viime aikoina kiinalaista barbequeta. Nam :p'
Pystytkö laittamaan linkin tuohon kiinalaiseen keittiöön?
Opiskelemalla ravintolakoulussa kokiksi, ja suorittamalla harjoitukset tasokkaissa ruoat alusta asti paikan päällä valmistavissa ravintoloissa.
Palljon voita ja kermaa vaan.