Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpi! Jauhokaappilämmin vai jääkaappikylmä punaviini?

Vierailija
01.02.2014 |

Mieluummin?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita huoneenlämpöinen punaviini 15 min. jääkaappiin ennen tarjoilua.

Vierailija
2/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan laitan. Mut kumpi noista olisi siedettävämpi vaihtoehto sinulle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaappikylmä, jos olisi pakko valita.

Vierailija
4/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin tietenkin.

Vierailija
5/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin.

 

Olen muutaman kerran "joutunut" juomaan kylmää punkkua ja hyi hitto kuinka pahaa se oli.

Vierailija
6/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaappikylmä lämpenee sopivan lämpöiseksi. Jauhokaapinlämmin on vaan liian lämmin ja lämpenee entisestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin. Ei punkun kuulu olla kylmää =)

Vierailija
8/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
01.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämmin!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi viisi