Mitä täytteitä laittaisit lihapiirakkaan?
Kommentit (8)
Ensin nussisin sitä taikinaa, sitten runkkaisin kunnon mällit täytteeksi jauhelihan sekaan.
Juusto, ketsuppi, jalapeno, amerikkalainen kurkku tai sinappikurkkusalaatti, paistettu sipuli, nakki/makkara/pihvi, majoneesi, sinappi
Ennen pIstamista vai paistamisen jälkeen syömistä varten?
Ennen paistamista laittaisin lihapiirakkaan tietenkin jauhelihaa tai pieneksi pilkottua muuta lihaa - mieluusti naudan, lampaan tai porsaan mutta hirvenlihakin ok. Lisäksi sinne laittaisin hienoksi pilkottua sipulia ja kaverina voisi toimia esim kuullotettu kaali tai porkkana tai sienet. Juustoraastekin on ok, mutta älä laita liikaa.
Jos piirakka on jo paistetu ja valmistelet vain syödäkseei niin Tuo lähinnä kaipaa rinnalleen salaattia tai raastetta.
Jos kyse on kaupan valmispiirakasta, sinne kannattaa laittaa ns ”kaikki mausteet” eli sinappia, ketsuppia, sipulihakkelusta ja kurkkusalaattia. Emmental tai goudaraastekin toimii.
Oooh että alkoikin tehdä mieli kunnon lihapiirakkaa! En ole todella pitkään aikaan syönyt :)
Mun suosikki :
- muutama laadukas nakki
- punasipuli
- jäävuorisalaatti + Provencale salaatinkastike
- suolakurkut
- ketsuppi ja sinappi
Joskus heitän vielä paistetun munan joukkoon. Aaaahh.
Nakkia, cheddar sulatejuustoa, ketsuppia, sinappia. Siinä se.
Vierailija kirjoitti:
Ensin nussisin sitä taikinaa, sitten runkkaisin kunnon mällit täytteeksi jauhelihan sekaan.
Rupes panettaa..
Retiisin. Koska retiisi on outo sana.
Munaa, jauhelihapihviä 2kpl, sinappikurkkusalaattia, ketsuppia, sipulia ja valkosipulimajoneesia