Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Heh. Tarjosin vieraille 3 päivää vanhaa lohta. Haisikin hieman pahalle mutta maku oli aivan loistava!!!

Vierailija
23.10.2020 |

Eikä kukaan ole ainakaan vielä valittanut sairastuneensa. Vieraat eivät siis tieneet.
Sain lohen todella halvalla :D

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kivat sulle, Masterchef!

Vierailija
2/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heh, sinulla ei ole ikinä ollut vieraita muualla kuin pildenkarvoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se oli kypsennetty kunnolla niin mikä oli ongelma?

Vierailija
4/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen minäkin syönyt kymmeniä kertoja vanhaa haisevaa lohta. Paistanut sen kypsäksi, no problem.

Vierailija
5/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotain kokoomus ongelmia mistä en nyt kyllä ymmärrä mitään

Vierailija
6/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en osta ikinä vanhoja tuotteita. En ole köyhä. En myöskään ole niin saamaton vätys, että tuotteet jäisivät vanhentumaan jääkaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää avaus oli siis provo kaikille, jotka pitävät tärkeänä, että ruoka on tuoretta ja uskovat, että sillä on vaikutusta makuun, ruokahaluun ja terveyteen.

Haaveile sä ap vaan, että sulle joku vieras tulisi.

Vierailija
8/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se haju nimenomaan kertoi, että kala on pilalla. Onnea vaan kyllä te vielä ehditte alkaa yönaikana oksennella :D.

Syömiskelpoinen lohi on lähes hajutonta raakana

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
23.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kohtahan se selviää oliko listeriaa.

Vierailija
10/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se haju nimenomaan kertoi, että kala on pilalla. Onnea vaan kyllä te vielä ehditte alkaa yönaikana oksennella :D.

Syömiskelpoinen lohi on lähes hajutonta raakana

Ei ole totta. Olen syönyt kymmeniä kertoja lohta joka raakana haisi. En ole ikinä tullut kipeäksi ja hyvää oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka viikkoko sä jotain mädäntynyttä kalaa syötät vieraille?

Vierailija
12/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tuossa nyt oli "ongelma"? Ei se lohi muutamassa päivässä pilaannu jos ei ole säilytetty huoneenlämmössä.

Me muuta syödäkkään kun päivien tai viikon vanhaa lohta kun niitä saa puoli-ilmaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heh, kivahan se on naureskella, jos saa kalastasi "mikä sen nimi nyt onkaan" sairauden, jossa ensin lähtee kävelykyky ja siitä pikkuhiljaa leviää koko elimistöön ja kuolee pois, jos ei saa ajoissa apua.

Vierailija
14/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se haju nimenomaan kertoi, että kala on pilalla. Onnea vaan kyllä te vielä ehditte alkaa yönaikana oksennella :D.

Syömiskelpoinen lohi on lähes hajutonta raakana

Ei kala koskaan hyvältä haise.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvää.

Vierailija
16/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolme päivää on ihan ok jos se on kypsennetty sillin, tiskiltä ostettuna pidän seuraavaa iltaa takarajana kalan valmistukselle.

Vierailija
17/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Heh, kivahan se on naureskella, jos saa kalastasi "mikä sen nimi nyt onkaan" sairauden, jossa ensin lähtee kävelykyky ja siitä pikkuhiljaa leviää koko elimistöön ja kuolee pois, jos ei saa ajoissa apua.

Siis botulismi.

Vierailija
19/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sen pilaantumisen mausta huomaa. Ihan hyvin voi syödä vanhoja ruokia, näin tehdään suurimmassa osassa maailmaa. Maustetaan ruoka tujusti, jolloin vanhaa makuakaan ei enää tunne. Esim. thairuoka.

Vierailija
20/20 |
24.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se kypsentäminen bakteerit tappaa. Ja botulismi tarttuu säilykkeistä ja tyhjiöpakatusta raaasta/savustetusta kalasta(esim graavattu kala).