Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Seesamiöljy
19.10.2020 |
Käytätkö seesamiöljyä ruuanlaitossa? Voiko sitä käyttää vihannesten kypsentämiseen wokkaamalla vai vain maustamiseen?
Kommentit (2)
Käytän seesamiöljyä jos haluan aasiaviboja. On hyvin vahvan makuista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Käytän. Jos wokkaat pelkässä seesamiöljyssä, ruoka ei sitten millekään muulle maistu kuin seesamiöljylle. Eli malttia. Sekoita sitä teelusikallinen neutraalin makuiseen paistoöljyyn.