Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haudutuspatakonkarit!

Vierailija
16.10.2020 |

Ajattelin kokeilla haudutuspadallani tehdä porsas-omenapataa, jossa siis porsaanlihaa kuutioina ja omenakuutioita. Kysymys: Laitanko omenat heti haudutuksen alussa vai lisäänkö myöhemmin, ja jos, niin missä vaiheessa?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
16.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopussa muuten menee mössöks, joku 5-10min tai kunnes on pehmennyt

Vierailija
2/5 |
16.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
16.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riittääkö 5-10 minuuttia, kun kuitenkin jossain youtube-videoissa tehdään omenajälkiruokia, joissa kypsennysaika vaihtelee 2-4 tuntia?

Vierailija
4/5 |
16.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoitan siis sähköllä toimivaa haudutuspataa. Crock pot, Slow cooker.

ap

Vierailija
5/5 |
16.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toimii myös vaikka rautapadalla, joka on levyllä, jossa on haudutuksen ajan matala lämpötila. Jos haluaa aineksen säilyttävän rakenteensa, niin laitetaan myöhemmin sekaan. Luinen liha kauimmin, sitten kovat juurekset ja lopulta pehmeä aines.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi viisi