Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kellään täällä kokemusta tosta telkkarissa mainostetusta sovelluksesta,jolla voi helposti siirtää rahaa tililtään toiselle?

Ihan vaan uteliaisuuttani kyselen miten se käytännössä toimii.Omaan korvaan kuulostaa aika turvattomalta,jos puhelin varastetaan niin tilikin tyhjänä??

  • ylös 10
  • alas 19

Sivut

Kommentit (25)

Siinä on 4-numeroinen pin-koodi sisäänkirjautuessa ja päivässä voi siirtää max. 250 euroa. Loistava sovellus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mullakin on käytössä toi Mobilepay, se on ihan kätsä perheen kesken kun tarttee siirrellä rahaa perheenjäseneltä toiselle. Ei tartte kirjautua verkkopankkiin, kun voi teinille esim laittaa sen kympin pari tilille, jos on menossa leffaan kaverinsa kanssa tms.

Veloitetaanko siirtämäni raha samantien tililtäni? Olen kuullut jotain että siirtämäni raha velotettaisi puhelin laskussa?

  • ylös 10
  • alas 25
Vierailija

Mä siirtelen meidän nuorisolle aina rahaa mobilepayllä. Siirrot näkyy varauksena omalla tilillä parikin päivää, mutta lasten käytössä rahat on heti. En mä ne sovelluksessa mitään turvallisuusriskiä. 

Vierailija

Ei minulla raha siirtynyt heti tilille. Mobilepay näyttää että summa tullut mutta ei ole tullut pankkitilille.

  • ylös 73
  • alas 36
Pornokeisari

"Jos saajan tili on Danske Bankissa, rahat siirtyvät hänelle heti. Muussa tapauksessa arkisin ennen kello 16.30 tehdyt maksut ovat lähettäjän ja vastaanottajan pankista riippumatta perillä saman päivän aikana."

Vierailija

Todella toimiva ja helppo sovellus, jonka kuitenkin poistin tällä viikolla kun siihen tuli pakollisena lähimaksuominaisuus. Eli 25 euroon asti maksut vain kännykkää vilauttamalla, ilman lukituksen poistamista.

puupää

Ihan hirveetä kusetusta.
Eilen sain jo sovellukseen ilmoituksen että on maksettu ja vielä ei tilillä.
Kuulemma pitäis olla samana päivänä vaikka mikä pankki jos ennen 16.30 maksettu ja mulla tuli sovellukseen ilmoitus 14.38 et maksettu ja se oli siis eilen.

  • ylös 16
  • alas 7
Vierailija

Ei tue windows-phonea, joten se siitä. Yhden verkko-ostoksen ehdin maksaa. Oma pankki ei ole siirto.fi mukana, joten nyt on kokeilussa op:n pivo.

Vierailija

Danskebankin MobileBay laskuttaa ainakin Osuuspankin asiakkaita törkeästi sovelluksen käytöstä koska Osuuspankilla on oma OP Pivo.

Seppo

Maksoin lapsilikalle mobilepayilla perjantaina, hän sai rahat maanantaina. Minua hävetti koska tiedän että nuoret haluaa rahat heti. Maksan tästä lähtien käteisenä ja unohdan nämä surkeat äpit.

  • ylös 10
  • alas 2

Pöljä kysymys ehkä, en ole käyttänyt mobilepaytä vielä. Jos ostan torista tuotteen ja maksan sen mobilepayllä niin näkyykö maksunsaajan tiedot verkkopankissa vai näkyykö siellä vain mobilepay siirto.

Vierailija

Yleensä on ollu ihan toimiva, mutta viimeks kun tein maksun torstaina, MobilePay ilmoitti että maksettu, tilillä summa näkyi katevarauksena ja lähti lopulta vasta seuraavana tiistaina. Aika pitkä aika! Niin ja tässä oli vielä siirto Danske-Danske, eli olisi pitänyt olla heti vastaanottajan tilillä...

Vierailija

Latasin mobile payn omalle mastercardille mutta lähettämäni rahat lähtivät luotolta, ei pankkitililtä. Miten saan sen lähtemään TILILTÄ, en luotolta?? Osaisiko joku vastata

Vierailija

Mulla ainakin ottaa malsun sovelluksen käytöstä joten ainakaan ilmaista ja vaivatonta se ei ole. Lisäksi monta kertaa käynyt niin että kun yritti lähettää rahaa tekstiviestillä toiselle nii ne rahat katosi bittiavaruuteen ja lakkasivat olemasta. Että ei kannata. Itselle viimeinen niitti oli kun kuulin että Danske Bankki on osallisena rahanpesussa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla