Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kinkun sisälämpö 89, pilalla?

Vierailija
24.12.2013 |

1 tunti per kilo my ass! Aavistelinkin että yöpaisto on riski.

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Virhe siis 80 piti kirjoittaa

Vierailija
2/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista uusi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on ylikypsä kinkku, jotkut tykkää sellaisesta....

Vierailija
4/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meille tuli myös ylikypsä kinkku, otettiin juuri uunista. Kyllä se syötyä tulee.

Vierailija
5/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

80 ei ole pilalla eikä välttämättä ylikypsä. Meillä oli 77, kun otettiin uunista, ja keskellä on sellainen punertavan harmaa läikkä, joka on selvästi vähän raaempi kohta. Paistomittari on vieläpä mitannut ihan siitä vierestä, eikä laitettu kinkku raakana uuniin vaan oli huoneenlämmössä 8 tuntia (sisälämpötila tuolloin 12 astetta).

Olisin iloinen, jos meillä kinkku olisi ollut 80 astetta niin ei jää syömättömiä kohtia!

Vierailija
6/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se siitä pilaannu, siitä tuli murea, pahimmassa tapauksessa vähän kuiva, mutta ei se pilalla ole.

 

Itse olen nimen omaan murean kinkkun ystävä, paistan sen 80 asteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä aina 80 kinkunlämpö, inhoan punaista possun lihaa

Vierailija
8/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kinkku on iso ei mittari välttämättä edes ylety ihan keskelle. Eli olisin huoleti ja maistaisin. Paistoin leivinuunissa ja joudun laittamaan mittarin väärälle puolelle, mittari näytti yli 90 mutta kinkku oli ihan täydellinen. Paistan kyllä aina vähintään 78 asteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos. Varmasti on hyvää sitten. Ap

Vierailija
10/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Takuulla on ihana kinkku!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä kanssa 80 sisälämpö, mut tykätään KYPSÄSTÄ. On hyvää!

Vierailija
12/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole pilalla. Syömään vaan. Me tykkäämme ylikypsästä kinkusta ja paistamme aina kinkun niin, että sisälämpötila on 84-86. Hyvää Joulua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylikypsää kinkkua mollataan aivan turhaan. Jos olet paistanut sen todella miedossa lämmössä, kinkku on edelleen mehukas. Mikään ei ole parempaa kuin ylikypsä kinkku, jonka siivut lohkeilevat kauniisti jo leikatessa!

Vierailija
14/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä paistoin 2 kilon kinkkua klo 23 > 05 ja on aivan ihanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sianlihanhan pitää olla aina kauttaaltaan kypsää. Ei joulukinkku ole mikään paahtopaisti. Sianliha ei saa jäädä  yhtäänpunertavaksi, ei myöskään mikään siipikarjan liha.

Vierailija
16/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me paistetaan aina sinne 85 asteeseen. Tykkäämme ylikypsästä.

Vierailija
17/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

80-95 on hyvä lämpö, mitä kuivempi sitä parempi.

Vierailija
18/18 |
24.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitääkö sitä yöllä paistaa. Hyvä ettei koko talo sentään palanu