Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

TOSI HYVÄ TILANNE

Vierailija
20.12.2013 |

OLEN AINA OLLUT ELÄMÄSSÄNI TARKKA JA EN OLE LÄHTENYT MUIDEN MUKAAN OSTAMAAN 200 000 - 500 000 EURON ARVOISIA TALOJA JOLLOIN OLISIN KURKKUA MYÖTEN VELOISSA VAAN OLEN ELÄNYT SEN MUKAAN MITÄ ON VARAA. 

ON VELATON OMAKOTITALO JA KOLME AUTOA TALOUDESSA. TILILLÄ RAHAA 10 000 EUROA JOKA LISÄÄNTYY VUOSIEN MITTAAN JA ELÄKEIKÄÄN ON VIELÄ AIKAA YLI 10 VUOTTA. 

HIENO JOULU TULOSSA PERHEESEEMME. KIVOJA LAHJOJA ON OSTETTU JA HYVÄÄ RUOKAA, TOTTAKAI.

OLEN KIITOLLINEN, ETTÄ OSAAN ARVOSTAA ELÄMÄSSÄ MUUTAKIN KUIN YLIVELKAANTUMISTA. MONELLA HIRTTOSILMUKKA ON MIELESSÄ KUN OVAT VELKAANTUNEET, MUTTA ITSE OLEN KIITOLLINEN KAIKISTA PIENISTÄKIN ILOISTA KUTEN LUONTO. 

KOHTA SE HOMO TAAS LAITTAA KOMMENTIN, ETTÄ "ÄLÄ HUUDA". 

ETTÄ SE JAKSAAKIN PÄIVYSTÄÄ JA HIEROA KLITTAANSA.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
20.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja tämä ei ole rehentelyä, kun kerron että joskus muutama kymmen vuotta sitten yritys meni konkurssiin ja vuosien mittaan maksoin velkaa pois. Nyt saan nauttia siis velattomista päivistä. Moni olisi konkurssin jälkeen vetänyt itsensä kiikkuun.

ap.

Vierailija
2/7 |
20.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnea! Hyvältä kuulostaa. Mutta täytyy sanoa että tuota ekaa viestiä oli älyn vaikea lukea. Rauhallista joulua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
20.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä huuda.

Vierailija
4/7 |
20.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Ap, tuu mukaan?"

"Ai minne?"

"Mennään ostaan 200 000 - 500 000 EURON ARVOISIA TALOJA!"

"En lähe." 

Vierailija
5/7 |
20.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.12.2013 klo 17:51"]

"Ap, tuu mukaan?"

"Ai minne?"

"Mennään ostaan 200 000 - 500 000 EURON ARVOISIA TALOJA!"

"En lähe." 

[/quote]

Jep, en lähe.

Nautin enempi elämästä kuin kiikkuu, kiikkuu, kiikkuu kuten Saddam.

ap.

Vierailija
6/7 |
20.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

NO MINÄ TAAS LÄHDIN JA OSTIN 360 000€ TALON, JOSTA VELKAA ON VIELÄ 150 000€. EI TARVITSE ASUA MISSÄÄN RUPUKÄMPÄSSÄ, VAAN ON PUITTEET MISSÄ ELÄMÄSTÄ SAA NAUTITTUAKIN.

PIHASSA ON KAKSI VELATONTA AUTOA, ENEMPÄÄ EI TARVITA, KUN EI OLE KORTILLISIA KUSKEJAKAAN. TILILLÄ ON 21 000€ JA JOKA KUUKAUSI JÄÄ SÄÄSTÖÖN 1500€ JA ELÄKEIKÄÄN ON VIELÄ 35 VUOTTA.

MEILLEKIN ON HIENO JOULU TULOSSA, ON RUOKAA JA JOULULAHJOJA OSTETTUNA.

ITSE OLEN KIITOLLINEN, ETTÄ OLEN SEN VERRAN KOULUJA KÄYNYT, ETTÄ OLEN SAANUT MYÖS PANKISTA LAINAA TALON OSTOA VARTEN ILMAN, ETTÄ TARVITSEE HIRTTOSILMUKOITA VIRITTÄÄ.

TÄMÄ HETERO SANOO SULLE AP, ETTÄ 'OPETTELE KÄYTTÄMÄÄN CAPSLOKIA, NIIN EHKÄ SINÄKIN VOIT MENESTYÄ ELÄMÄSSÄ' .

SITTEN EI KAI MUUTA, KUIN KLITORISTA HIEROMAAN VAAN.

Vierailija
7/7 |
20.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="20.12.2013 klo 18:03"]

NO MINÄ TAAS LÄHDIN JA OSTIN 360 000€ TALON, JOSTA VELKAA ON VIELÄ 150 000€. EI TARVITSE ASUA MISSÄÄN RUPUKÄMPÄSSÄ, VAAN ON PUITTEET MISSÄ ELÄMÄSTÄ SAA NAUTITTUAKIN.

PIHASSA ON KAKSI VELATONTA AUTOA, ENEMPÄÄ EI TARVITA, KUN EI OLE KORTILLISIA KUSKEJAKAAN. TILILLÄ ON 21 000€ JA JOKA KUUKAUSI JÄÄ SÄÄSTÖÖN 1500€ JA ELÄKEIKÄÄN ON VIELÄ 35 VUOTTA.

MEILLEKIN ON HIENO JOULU TULOSSA, ON RUOKAA JA JOULULAHJOJA OSTETTUNA.

ITSE OLEN KIITOLLINEN, ETTÄ OLEN SEN VERRAN KOULUJA KÄYNYT, ETTÄ OLEN SAANUT MYÖS PANKISTA LAINAA TALON OSTOA VARTEN ILMAN, ETTÄ TARVITSEE HIRTTOSILMUKOITA VIRITTÄÄ.

TÄMÄ HETERO SANOO SULLE AP, ETTÄ 'OPETTELE KÄYTTÄMÄÄN CAPSLOKIA, NIIN EHKÄ SINÄKIN VOIT MENESTYÄ ELÄMÄSSÄ' .

SITTEN EI KAI MUUTA, KUIN KLITORISTA HIEROMAAN VAAN.

[/quote]

Sinulle tyhmä sanon, että opettele käyttämään järkeäsi ennen kuin vedät itsesi kiikkuun. Kun olet noin nuori lutka niin et ole voinut saada huonoilla tuloillasi vielä taloa maksettua noin paljon kuin kerroit vaan hirttosilmukka kutsuu. Luulitko mielipuoli että joku uskoo tarinaasi?

Ota vain rauhassa lääkkeesi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi neljä