Lue keskustelun säännöt.
Huikeassa klassikkomenussa tartaria, entrecote sekä viskillä ja tupakalla maustettu crème brûle!
04.10.2020 |
Tuli tällainen ravintolamainos feediin.
Maistuisiko?
Kommentit (4)
Miten tupakkaa käytetään mausteena?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tupakan lehtiä juu käytetään joissain maissa mausteena. Ei järin terveellistä koska sisältävät nikotiinia.
En olisi innostunut siitä, että on kaksi liharuokaa samalla aterialla.
Hmmmm...jännä ja ihanan herkulliselta kuulostava klassikko menu. Kiva että kekseliäästi ja rohkeasti uskalletaan yhdistellä uusia makuja tuttuihin annoksiin. Sopivassa tilanteessa tuotakin voi ikään kuin ohimennen mainita maistaneensa, jolloin muut voivat sitten ilmaista yllättyneisyytensä ja ruokakulttuurin arvostusta viestivän kiinnostuksensa uusiin makukokeiluihin.