Mitä uunilohen lopuista?
Miten hyödynnätte uunissa kypsennetystä lohesta yli jääneen osan? En malttanut olla käyttämättä hyväksi edullista lohitarjousta, mutta kaupassa oli jäljellä vain sen verran isoja lohipaloja, että lopulta meiltä sitten jäi arviolta 200 grammaa uunissa kypsennettyä lohta syömättä ja nyt se odottelee ottajaansa jääkaapissa. (Yleensä kaikki on mennyt kerralla, kun olen saanut ostettua pienemmän palan.)
Kommentit (10)
Tee suolainen lohipiiras.
Tai lohisalaatti.
Tai täytettyjä lettuja/vohveleita lohitäytteellä.
Lohipasteijoita.
Uuniperunoille kaveriksi. Sekoittaa vaan vaikka ranskankermaan, ja maustaa tillillä ja sitrunalla.
Kiitos kaikille vastaajille, hyviä vinkkejä tuli! :) Arvelen, että parhaiten meillä uppoaa lohi-katkarapupasta. Kai tuo kypsennetty kala säilyy maanantaihin asti jääkaapissa, siis jäähdytettynä ennen jääkaappiin laittamista ja tiiviiseen rasiaan pakattuna? Eli jos tarjoaisin huomenna vaihteeksi muuta kuin kalaa.
Ap
Lohisalaatti.
Salaattia, rukolaa, tomaattia, kurkkua, paprikaa, kikherneitä ja lohta. Juustoa voi paloitella tai raastaa sekaan. Mustaa pippuria salaatin päälle.
Herkkua. :)
Me syödään sitä kylmänä esim ruisleivän päällä tai sitten pottumuussin ja kermaviilin kanssa uutena ateriana, silloinkin kylmänä kun minusta se menee pilalle jos lämmittää.
Ja säilyy kyllä maanantaihin.
[quote author="Vierailija" time="30.11.2013 klo 21:19"]
Tee kalapulliksi tai -puikoiksi se ja pakasta.
[/quote]
Noi tehdään raaoista kaloista pöljä.
Karjalanpiirakan päälle