Voiko broilerinjauhelihaa yhdistää naudanjauhelihaan?
Kommentit (13)
Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)
Vierailija kirjoitti:
Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)
Mites broisu tai broiskis?
Nauta saa siivet ja lentää pannulta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)
Mites broisu tai broiskis?
Broisikis oli hyvä, menee käyttöön!
Voi yhdistää, mutta suosittelen esim. lihapulliin 75% nautaa tai nautasikaa, ja max. 25 % broileria.
Koska broilerin jauheliha on vähärasvaista, saa loppu liha olla sitä rasvaisempaa.
Mää nyt kerron.
Voi ne yhdistää ja tehdä niistä (hyvin kuumennettua) ruokaa.
Molemmat pilaantuu helposti ja molemmissa voi olla myöa taudinaiheuttajamikrobeja, joten ne kannattaa avata pakkauksestaan ja yhdistää vasta sitten kun sitä ruokaa meinaa tehdä. Jos säilyttelet niitä avattuna ja raakana jääkaapissa, niin on riski että niistä leviää jotain taudinaiheuttajaa vaikka salaattiin.
Siivoa käytetyt työvälineet, lusikat, leikkuulaudat, taikinanveivausvadit yms heti sitten pois ja muista että jos niissä on ollut sitä raakaa lihaa niin nekin voi levittää jotain. Muista myös ettei kaikki pesukoneohjelmat tapa niitä mikrobeja, esim. broisku pitäisi läpikypsentää väh 73 asteeseen ja monet pesukoneohjelmat pesee tätä viileämmällä. Jos siis haluaa varmistaa työvälineiden puhtauden niin niitä voi vähän pesaista käsin ja sitten laittaa kiehuvaa vettä päälle. Varsinkin kannattaa näistä asioista olla tarkkana jos kotona on pieniä lapsia.
Muista vielä hyvä työskentely- ja käsihygienia jokavaiheessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)
Mites broisu tai broiskis?
Broisikis oli hyvä, menee käyttöön!
Käytä sitten oikein!
Ei voi! Seuraa vaarallinen kemiallinen reaktio, jopa räjähdys!
Vierailija kirjoitti:
Ei voi! Seuraa vaarallinen kemiallinen reaktio, jopa räjähdys!
Tismalleen! Tyyppi on oikeassa!
Sitähän jopa myydään yhdistelmänä
Oli pettymys; maku ja koostunus lähempänä broileria kuin nautaa.