Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko broilerinjauhelihaa yhdistää naudanjauhelihaan?

Vierailija
24.09.2020 |

Jos tekis vaikka broiskunautalihapullia.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitähän jopa myydään yhdistelmänä

Oli pettymys; maku ja koostunus lähempänä broileria kuin nautaa.

Vierailija
2/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai voi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)

Vierailija
4/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)

Mites broisu tai broiskis?

Vierailija
5/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nauta saa siivet ja lentää pannulta.

Vierailija
6/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)

Mites broisu tai broiskis?

Broisikis oli hyvä, menee käyttöön!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi yhdistää, mutta suosittelen esim. lihapulliin 75% nautaa tai nautasikaa, ja max. 25 % broileria.

Koska broilerin jauheliha on vähärasvaista, saa loppu liha olla sitä rasvaisempaa.

8/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä idea , laitan kokeiluun!

Vierailija
10/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mää nyt kerron.

Voi ne yhdistää ja tehdä niistä (hyvin kuumennettua) ruokaa.

Molemmat pilaantuu helposti ja molemmissa voi olla myöa taudinaiheuttajamikrobeja, joten ne kannattaa avata pakkauksestaan ja yhdistää vasta sitten kun sitä ruokaa meinaa tehdä. Jos säilyttelet niitä avattuna ja raakana jääkaapissa, niin on riski että niistä leviää jotain taudinaiheuttajaa vaikka salaattiin.

Siivoa käytetyt työvälineet, lusikat, leikkuulaudat, taikinanveivausvadit yms heti sitten pois ja muista että jos niissä on ollut sitä raakaa lihaa niin nekin voi levittää jotain. Muista myös ettei kaikki pesukoneohjelmat tapa niitä mikrobeja, esim. broisku pitäisi läpikypsentää väh 73 asteeseen ja monet pesukoneohjelmat pesee tätä viileämmällä. Jos siis haluaa varmistaa työvälineiden puhtauden niin niitä voi vähän pesaista käsin ja sitten laittaa kiehuvaa vettä päälle. Varsinkin kannattaa näistä asioista olla tarkkana jos kotona on pieniä lapsia.

Muista vielä hyvä työskentely- ja käsihygienia jokavaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Broisku? YÖK! (siis sanana ällöttävä)

Mites broisu tai broiskis?

Broisikis oli hyvä, menee käyttöön!

Käytä sitten oikein!

Vierailija
12/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi! Seuraa vaarallinen kemiallinen reaktio, jopa räjähdys!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
24.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei voi! Seuraa vaarallinen kemiallinen reaktio, jopa räjähdys!

Tismalleen! Tyyppi on oikeassa!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän neljä