Voiko pekoninmurua laittaa sekaan lihapullataikinaan?
Raakana. Kypsyykö se myös sieltä keskeltä riittävästi uunissa?
Kommentit (16)
Vain jauheliha kypsyy, pekon jää raa'aksi.
Paista ne pekoninpalat pannulla ennen jauhelihaan sekoittamista.
Laittaa kypsää pekonia jos pelkää että jää raa-aksi.
Tyhmään kysymykseen tyhmä vastaus kirjoitti:
Vain jauheliha kypsyy, pekon jää raa'aksi.
Samaa sikanautaa se kuitenkin on.
Voi, jos haluaa että lihapullat ei muulle maistu kuin pekonille. Miksi pilata hyvät lihapullat? Mutta jos ne on pakko pilata, niin paista se pekoni ensin, niin ei tule niin rasvaisia pullia.
Mikä estää paistamasta lihapullia kypsiksi?
En ymmärrä kysymystä, sillä kyllä meillä kypsennetään tavalliset lihapullat aivan kunnolla. Eri asia, jos on tarkoitus valmistaa jauhelihasta jotain sellaista, jossa osa lihasta on raakaa tai mediumia. Mikähän sellainen lihapullaresepti mahtaa olla?
Teen aina hampurilaispihvit siten että laitan vain jauhelihaa, pekoninmurua ja pippuria. Sopii erityisesti grillattavaksi
Ei voi.