Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

KINUSKIKAKKU - onko vaikea tehdä? Kerro vinkkisi! Kerro myös mitä laitat väliin.

Vierailija
19.07.2006 |

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
19.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

väliin voi laittaa samoja kun kermakakkuunkin.

Vierailija
2/7 |
19.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

että malttia sen kinuskin keittämisen kanssa. Jos ei oo tarpeeks sakeaa, se valuu kakun sisään ja katoaa sinne!



nimim. kokeilinpa kerran.. =0)



Väliin sopii esim. lakka tai vadelma sekä vaniljakreemi tai - jäätelö! Hyvää!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
19.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopulta laitoin väliin omenaraastetta ja purkin vauvojen omenasosetta, sekä kinuksi kermaa sekotettuna kermarahkaan.



Hyvää oli.

Vierailija
4/7 |
19.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

väliin vadelmaa, kermaa, banskua ja vähän kinuskia suoraan tuubista. Samoin päälle kinuskit suoraan kaupan valmistuubista jotka on kait jätskin kanssa tarkoitettu. Sitten kakun reunoille vaan pursotan kermaa. Aina on kaikki kehuneet kakkua ja se on hyvää ja näyttää hyvää- ja on helppo tehdä!

Vierailija
5/7 |
19.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tsekkaa löytyykö www-sivuilta.



Kakku oli minumutkaisempi, kuin normaalisti olin tottunut leipomaan, mutta AHHH niin taivaallisen hyvää. Suosittelen. kinuskin tein ensimmäistä kertaa ja onnistuin loistavasti. Ei sitä kannata kaupan purkista ostella.

Vierailija
6/7 |
19.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinuskikakkuun sopii parhaiten joku hedelmä ja kerma.

Kuorrute onkin sitten taitoa, ettei mene liian kovaksi: tarttuu kakkulapioon, tai liian löysäksi: imeytyy kakkuun.

Imeytymisen voi estää vetämällä kakun päälle esim aprikoosihillokerroksen.

Normaaliin 8h kakkuun tarvitaan 2dl kuohukermaa ja 2dl fariinisokeria.

Keitetään hiljalleen kunnes riittävän sakeaa, n.20min.

Kokeilen edelleen joka kerta leivänpalan päälle oikean sakeuden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
19.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinuskikakussa ei kannata olla liian makea täyte. Kinuskikuorrutusta kannattaa testata keittämisen lomassa ottamalla lusikkaan vähän kinuskia, päälle kylmää vettä. Jos sitkistyy niin että voit tehdä pallon, on kinuski valmista. Loppuvaiheessa kannattaa testata aika tiheään, helposti tulee muuten liian kovaa. Lisään valmiiseen kinuskiin velä nokareen voita, saa kiiltävämmän kuorrutteen. Annan jäähtyä vain pienen hetken ja valuttelen sitten kakulle. Mene kohta kerrallaan, paikkaukset menee helposti pieleen. Kinuskia kannattaa tehdä reilu annos, liiat voi laittaa vaikka leivinpaperin päälle ja syödä sellaisenaan (nam). Liian vähäinen kinuski tekee kuorruttamisesta hankalaa.