Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruokaa tekisin tänään? peruna tai riisilisukkeella, kiitos!

Vierailija
26.10.2013 |

Menuussa on jo tonnikalalasagne su ja ensivkolle jollekin päivälle pasta carbonara.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
26.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihamureke

Vierailija
2/7 |
26.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kokonainen kana uuniin ja tee paistoliemestä currykastike. Lisukkeeksi riisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
26.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä oli eilen pitkästä aikaa riisiä ja broilein koipireisiä. Viude et oli hyvää.

Vierailija
4/7 |
26.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaistia ja perunamuussia.

Vierailija
5/7 |
26.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistäs kokonainen kana? meinaatko sitä Kokkikartanon kokonaista jonka nöin viime la kaupan hyllyllä? En ole ikinä kokonaista (raakaa) kanaa valmistanut, olen ihan hyvä ruoanlaittaja että siinä mielessä ok idea mutta jotenkin nyt arastelen asiaa..

 

ap

 

 

[quote author="Vierailija" time="26.10.2013 klo 08:52"]

Laita kokonainen kana uuniin ja tee paistoliemestä currykastike. Lisukkeeksi riisiä.

[/quote]

Vierailija
6/7 |
26.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vinkkini taisi olla vähän huono....asun ulkomailla ja meillä tuorekanaa on kokonaisena joka puolella saatavana, luulin että Suomessakin :/

No, joka tapauksessa sen valmistaminen on tosi helppoa. Uuni 200 asteeseen. Sekoita öljyyn vaikkapa chiliä, kanamaustetta, curryä ja voitele kana pullasudilla. Jotkut tekevät myös viiltoja nahkaan ja laittavat maustevoita sisään. Kana uuniin ja käy välillä voitelemassa lisää jäljelle jäävällä öljyllä ja paistoliemellä. Koosta riippuen noin tunnin verran uunissa ja valmista! Siivilöi paistoliemi, sitä jokunen ruokalusikallinen kattilaan, vähän jauhoja suurukseksi sekä curryä ja muita mausteita maun mukaan, sitten vettä ja kermaa. Anna kiehua hetken.

 

nro 3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
26.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen tänään karjalanpaistin. Ostin kilon lihoja (500g kumpaakin) ja syödään karjalanpaistia siis tänään päivällisellä ja huomenna lounaalla. Lopusta keittelen lihakeiton, lisään siis vettä ja lihafondia, pilkon sekaan juureksia ja keitän kypsäksi. Todella herkullinen keitto tulee niistä jämistä :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan neljä