Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Punkku huoneenlämmöstä jääkaappiin. kauan täytyy pitää, että punkun lämpö sopiva?

Vierailija
04.09.2020 |

Jääkaapin lämpö 4c, huoneen 22c.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ideaali on n. +16C-18C. Itse vain käytän pulloa jääkaapissa, riippuen huonelämpötilasta.

Vierailija
2/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

punaviini juodaan huoneenlämpöisenä. toki tämä tapa on perua siltä ajalta kun huonelämpö oli n 14-18 astetta. eli älä pidä kuin 15 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee toisinpäin; Säilytä punkkua jääkaapissa. Se on pois-otettaessa tietenkin liian kylmää naututtavaksi, mutta lämpenee kuitenkin sen tunnin aikana, kun annat viinin ottaa happea (avoimessa pullossa/dekanterissa/laseissa). Näin toimien viini on valmiina noin tunnin päästä ja ehtii lämmetä optimaaliseen lämpötilaan.

Vierailija
4/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kyllä ole ikinä kuullut moista, että punkkua pitäisi juoda kylmänä.

Valkoviini kylmänä kyllä, mutta punkun maku tulee paremmin esiin kun se on huoneenlämpöistä ja kun se on saanut hengittää esim. ilman korkkia.

Vierailija
5/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kyllä ole ikinä kuullut moista, että punkkua pitäisi juoda kylmänä.

Valkoviini kylmänä kyllä, mutta punkun maku tulee paremmin esiin kun se on huoneenlämpöistä ja kun se on saanut hengittää esim. ilman korkkia.

En minäkään en ole kuullut, mistä sait tuommoisen ajatuksen päähäsi?

Vierailija
6/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kyllä ole ikinä kuullut moista, että punkkua pitäisi juoda kylmänä.

Valkoviini kylmänä kyllä, mutta punkun maku tulee paremmin esiin kun se on huoneenlämpöistä ja kun se on saanut hengittää esim. ilman korkkia.

Ei sitä kuumanakaan kuulu juoda.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kuullut säännön, että punaviini jääkaappiin ja valkoviini huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.

Vierailija
8/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi lämpöisenä

Zinc

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen kuullut säännön, että punaviini jääkaappiin ja valkoviini huoneenlämpöön puoleksi tunniksi ennen tarjoilua.

Miks ihmeessä. Valkkari lämpenee lasissakin äkkiä ..

Zinc

Vierailija
10/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En kyllä ole ikinä kuullut moista, että punkkua pitäisi juoda kylmänä.

Valkoviini kylmänä kyllä, mutta punkun maku tulee paremmin esiin kun se on huoneenlämpöistä ja kun se on saanut hengittää esim. ilman korkkia.

Ei sitä kylmänä olekaan tarkoitus juoda vaan vähän huoneenlämpöön viileämpänä, siksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puvaviinin tarjoilulämpötila on 18 astetta mutta näin syksyllä menee ihan huoneenlämpöisenä. Kesähelteellä voi viilentää vähän. 

Vierailija
12/12 |
04.09.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitunko väliä kännätessä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan neljä