Eikö tässä reseptissä ole liian vähän jauhoja?
https://www.valio.fi/reseptit/helpot-juustosarvet/
Jouduin lisäämään reilusti jotta sain toisesta puoliskosta taikinaa jonkinlaiset sarvet aikaiseksi... Ensimmäisestä puoliskosta tuli vain löysät köntit leivinpaperin päälle. Paistoin ne kuitenkin.
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Mä olen tehnyt muuten samalla reseptillä, mut maidon tilalla kermaviili (Sama 2dl) ja ihan hyvin on onnistunut tuolla jauhomäärällä...
Itselläni epäonnistui.
Olen aiemmin laittanut sarviin 7-8 dl jauhoja ja 2,5 dl nestettä. Voita tosin enemmän kuin tuossa ohjeessa.
Nuo ovat juustosarvia, eivät jauhosarvia.
Kyllä pitäisi onnistua tuolla jauhomäärällä. Tuleehan esimerkiksi pizzataikinaan jauhoja 2 kertaa nestemäärä. Helppo mitata ensin kupillinen nestettä kaksi samankokoista kupillista jauhoja.
Jauhojen laatu voi kyllä vaikuttaa jonkin verran.
Mä olen tehnyt muuten samalla reseptillä, mut maidon tilalla kermaviili (Sama 2dl) ja ihan hyvin on onnistunut tuolla jauhomäärällä...