Hävettää nakinsyöjien puolesta
Kommentit (19)
Kuule jos ruokaraha on kortilla syöt mitä vaan.
Vatajan nakit ovat ihan laadukasta ruokaa.
En syö kuorettomia nakkeja :) vaan täysliha nakkeja. Jotka oikeesti maksaa aika paljon.. Kivikylän vanhanajan nakit on parhaita. Mietippä sitä että suomen kansallisruoka on HK sininen, sitä on syöty ja pitkään ja mikä muu se on kuin tavallinen jauhomakkara..
Jep, HK:n sinenen on sopivampi mun värkkiin.
[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:24"]
En syö kuorettomia nakkeja :) vaan täysliha nakkeja. Jotka oikeesti maksaa aika paljon.. Kivikylän vanhanajan nakit on parhaita. Mietippä sitä että suomen kansallisruoka on HK sininen, sitä on syöty ja pitkään ja mikä muu se on kuin tavallinen jauhomakkara..
[/quote]
Kuoreton nakki ei oikeastaan ole nakki ollenkaan. Nakki-nimi tulee ruotsin kielen knackista, joka taas tulee siitä äänestä, kun nakin kuori naksahtaa puraistaessa tai leikattaessa. Kuoreton "nakki" on pelkkä löllöpötkö.
[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:14"]
Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?
[/quote]
Minkä takia muuten soijaruoka naamioidaan liharuoaksi? Miksei tehdä soijaporkkanoita?
[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:38"]
[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:14"]
Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?
[/quote]
Minkä takia muuten soijaruoka naamioidaan liharuoaksi? Miksei tehdä soijaporkkanoita?
[/quote]
Että niitä olisi helpompi markkinoida kaikille kuluttajille, kun ovat jo valmiiksi tutussa formaatissa.
Syön yleensä kolme nakkia kerralla. Joskus jopa neljä. En ole niin tarkka merkistä tai laadusta. Toistaiseksi ei ole tullut mitään oireita.
[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:38"]
[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:14"]
Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?
[/quote]
Minkä takia muuten soijaruoka naamioidaan liharuoaksi? Miksei tehdä soijaporkkanoita?
[/quote]
Onko se naamiointia, jos soijamakkara muistuttaa ulkonäöltään lihamakkaraa? Eihän sillä ketään yritetä hämätä, kun tuotteen nimikin viittaa soijaan. Soijaporkkanoita ei tehdä sen takia, että soijasta ei voi tehdä porkkanaa. Ne ovat eri kasvilajeja.
Ihan samaa lihaa ja jauhoja niissä on kuin muissakin makkaroissa tai einestuotteissa... Kukaan ei ole kuollut niitä syötyään.
[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:43"]
Onko se naamiointia, jos soijamakkara muistuttaa ulkonäöltään lihamakkaraa?
[/quote]
Maailmalla on myös tofukalkkunaa. Ja onhan se nyt vähän tekopyhää, kun ollaan niin ylvästä kasvissyöjää mutta lihan näköinen ja makuinen tuote maistuu siinä kuin meille barbaareillekin.
Onhan se jumalauta tekopyhää ottaa viljanjyvä, jauhaa se jauhoiksi ja leipoa siitä leipä! Miksei alpuperäinen olomuoto kelpaa? Mikä ihmisiä vaivaa?
Itse syön lihani raakana: käyn naapurin pellolla haukkamassa lehmiä kankusta kun hiukoo. Taitavat olla maidontuottajia nuo luisevat kantturat :(
Hävettää että kasvikset pesen ja välillä pilkonkin, mutta uskon siihen että luoja ei sallisi minun tietämättäni syödä matoa omenasta.
Kikkelis kokkelis.
Atrian kevytnakit ovat hyviä, meillä oli tänään ruokana niitä.
Paketista söi 4 henkeä.
Lapseni opasti, että jos on tiukkaa, kannattaa tehdä nakkikeitto.
Siihen menee 3 nakkia (nakit pilkotaan noin 7mm palasiksi),
näin yksi nakkipaketti kestää kolmen aterian verran.
Sen viimeisen nakin voi pilkkoa ihan pikkuruisiksi palasiksi esim. purkkihernekeiton joukkoon lisämakua antamaan.
Perusruokaa meidän perheessä.
Nakit ja ranskalaiset, naaaamm!!
Vois tehdäkin huomenna.
Pitää olla natriumgluteenittomia.
HK:n aidot nakit ovat parhaita.
Tein kuule oikeen kastikkeen niistä! Syötiin koko perhe myrkkynatriumglugamaattitapponakkeja ja hyvää oli, lapsetkin santsas! :)
Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?