Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hävettää nakinsyöjien puolesta

Vierailija
03.10.2013 |

Montaks söit?

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?

Vierailija
2/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuule jos ruokaraha on kortilla syöt mitä vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatajan nakit ovat ihan laadukasta ruokaa.

Vierailija
4/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö kuorettomia nakkeja :) vaan täysliha nakkeja. Jotka oikeesti maksaa aika paljon.. Kivikylän vanhanajan nakit on parhaita. Mietippä sitä että suomen kansallisruoka on HK sininen, sitä on syöty ja pitkään ja mikä muu se on kuin tavallinen jauhomakkara..

Vierailija
5/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jep, HK:n sinenen on sopivampi mun värkkiin.

Vierailija
6/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:24"]

En syö kuorettomia nakkeja :) vaan täysliha nakkeja. Jotka oikeesti maksaa aika paljon.. Kivikylän vanhanajan nakit on parhaita. Mietippä sitä että suomen kansallisruoka on HK sininen, sitä on syöty ja pitkään ja mikä muu se on kuin tavallinen jauhomakkara..

[/quote]

 

Kuoreton nakki ei oikeastaan ole nakki ollenkaan. Nakki-nimi tulee ruotsin kielen knackista, joka taas tulee siitä äänestä, kun nakin kuori naksahtaa puraistaessa tai leikattaessa. Kuoreton "nakki" on pelkkä löllöpötkö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:14"]

Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?

[/quote]

Minkä takia muuten soijaruoka naamioidaan liharuoaksi? Miksei tehdä soijaporkkanoita?

 

Vierailija
8/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

mmmm...löllöpötköjä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:38"]

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:14"]

Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?

[/quote]

Minkä takia muuten soijaruoka naamioidaan liharuoaksi? Miksei tehdä soijaporkkanoita?

 

[/quote]

Että niitä olisi helpompi markkinoida kaikille kuluttajille, kun ovat jo valmiiksi tutussa formaatissa. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön yleensä kolme nakkia kerralla. Joskus jopa neljä. En ole niin tarkka merkistä tai laadusta. Toistaiseksi ei ole tullut mitään oireita.

Vierailija
12/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:38"]

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:14"]

Viimeinkin saa kaupasta hyviä soijanakkeja. Ennenhän ne oli aivan kamalia pötköjä, mutta Hälsans Kökin pakastenakkeja syä ihan mielikseen. Ja montako? Minulle riittää 3 per ateria. Mitä muuten häpeät?

[/quote]

Minkä takia muuten soijaruoka naamioidaan liharuoaksi? Miksei tehdä soijaporkkanoita?

 

[/quote]

 

Onko se naamiointia, jos soijamakkara muistuttaa ulkonäöltään lihamakkaraa? Eihän sillä ketään yritetä hämätä, kun tuotteen nimikin viittaa soijaan. Soijaporkkanoita ei tehdä sen takia, että soijasta ei voi tehdä porkkanaa. Ne ovat eri kasvilajeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan samaa lihaa ja jauhoja niissä on kuin muissakin makkaroissa tai einestuotteissa... Kukaan ei ole kuollut niitä syötyään.

Vierailija
14/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.10.2013 klo 09:43"]

Onko se naamiointia, jos soijamakkara muistuttaa ulkonäöltään lihamakkaraa? 

[/quote]

Maailmalla on myös tofukalkkunaa. Ja onhan se nyt vähän tekopyhää, kun ollaan niin ylvästä kasvissyöjää mutta lihan näköinen ja makuinen tuote maistuu siinä kuin meille barbaareillekin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan se jumalauta tekopyhää ottaa viljanjyvä, jauhaa se jauhoiksi ja leipoa siitä leipä! Miksei alpuperäinen olomuoto kelpaa? Mikä ihmisiä vaivaa?

 

Itse syön lihani raakana: käyn naapurin pellolla haukkamassa lehmiä kankusta kun hiukoo. Taitavat olla maidontuottajia nuo luisevat kantturat :(

 

Hävettää että kasvikset pesen ja välillä pilkonkin, mutta uskon siihen että luoja ei sallisi minun tietämättäni syödä matoa omenasta.

 

Kikkelis kokkelis.

Vierailija
16/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Atrian kevytnakit ovat hyviä, meillä oli tänään ruokana niitä.

Paketista söi 4 henkeä.

Lapseni opasti, että jos on tiukkaa, kannattaa tehdä nakkikeitto.

Siihen menee 3 nakkia (nakit pilkotaan noin 7mm palasiksi),

näin yksi nakkipaketti kestää kolmen aterian verran.

 

Sen viimeisen nakin voi pilkkoa ihan pikkuruisiksi palasiksi esim. purkkihernekeiton joukkoon lisämakua antamaan.

 

Perusruokaa meidän perheessä.

Vierailija
17/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nakit ja ranskalaiset, naaaamm!!

Vois tehdäkin huomenna.

Vierailija
18/19 |
03.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää olla natriumgluteenittomia.

HK:n aidot nakit ovat parhaita.

Vierailija
19/19 |
04.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein kuule oikeen kastikkeen niistä! Syötiin koko perhe myrkkynatriumglugamaattitapponakkeja ja hyvää oli, lapsetkin santsas! :)