Kunn leivot sämpylöitä niin paranteletko niiden ravintarvoja sekarouheeella?
Kommentit (9)
En minä ravintoarvoja mieti, mutta parantelen sämpylöiden makua laittamalla niihin suurimmaksi osaksi muuta kuin vehnäjauhoja.
Vehnäjauhojen sekaaan muutakin kuin vaiin vehnäjauhoja.
Spelttijauhoista tulee muuten hyviä sämpylöitä. Onhan sekin ns. vehnää mutta mielestäni paljon paremman makuista.
Parantelen makua rouheilla tai siemenillä, ehkä yrteillä.
Vierailija kirjoitti:
Spelttijauhoista tulee muuten hyviä sämpylöitä. Onhan sekin ns. vehnää mutta mielestäni paljon paremman makuista.
Aiheuttaa ilmavaivoja
? Käytän hiivaleipäjauhoja, vehnäjauhoja niin puolikarkeita kuin karkeita. Muuta en työnnä.
Ei sämpylöitä vehnästä tehdä vaan pullaa
Laitan joskus siemeniä ja kauraleseitä jauhojen sekaan.
Mikä seka?!